woensdag 19 november 2014

Hit the road......

Hallo lieve mensen...nu ik weer een beetje up to date ben over hoe het met jullie allemaal gaat..LOL..vind ik het weer tijd om een kaartje mee te laten doen met een challenge. Onderstaande kaart heb ik voor de man van Danoesja gemaakt en is tevens de lift van de liftchallenge # 76 tot 21 november.
Hello dear people, with this card I want to join the lift on the liftchallengeblog. I've made this card for the husband from Danoesja.
De jarige heeft pas een racefiets aangeschaft om op te gaan sporten dus dat was voor mij een leuk onderwerp. Een stempeltje gezocht van een fiets en in net iets donkerder blauw fietsjes gestempeld op blauw cardstock.
He has just bought a bicycle so I used that as a theme. I stamped the bike in blue on blue cardstock..
Hij heet wel geen Jack maar ik vond de tekst wel toepasselijk....dus ook dat stempeltje gebruikt. Kraft sterretje erop....
His name isn't Jack but I found the line very suitable.....a little craft star....
De witte strook heb ik gemaakt door een embossingfolder in te smeren met stempelinkt en door de Cuttlebug te draaien. Ook de binnenkant versierd door op kraft in bruine inkt de fietsjes te stempelen.
Ik vond de gekozen lift meteen erg leuk en ik heb er ook veel plezier in gehad om deze kaart te maken.
The white strip was made by inking up an embossingfolder and run it trough the Cuttlebug. I stamped the little bike also on craft and used that to decorate the inside of the card.
I loved the chosen liftcard and had fun to make my card....
See you around, greetings Miranda

Tot blogs, lieve groetjes Miranda
* deze kaart doet mee aan liftchallenge # 76

*fietsstempel-TPC-studio,   *hit the road-Inkadinkado-en route,   *happy birthday-crafty secrets,   *inkt-colorbox-cat's eye,   *circels-multiframes MFD055-Nellie Snellen,   *embossingfolder-Sizzix,   *ster-pons-Pipoos