vrijdag 10 juni 2022

Let's get ready...

 Hallo lieve mensen, vandaag ben ik er weer omdat ik gastdesigner mag zijn bij de 47-ste challenge bij Carlin's Kaartenparadijs. De challenge luidt: "een vakjeskaart en in één vakje een tekst gebruiken"..Ik heb de ronde vakjes-stans van Marianne Design hiervoor gebruikt. Het frisse citroentjes dessinpapier is van CraftSensations. Ik heb daar alle vakjes mee beplakt op één na die ik vrij heb gehouden voor de gestempelde tekst...


Deze leuke tekst is van Polkadoodles. Strompelen ga je volgens mij ook wel doen als je zo'n volle kan met sangria op hebt hihi.


De kan en het glas zijn stempels met bijpassende stansen (Marianne Design) en heb ik ingekleurd met Flexmarkers. Her en der wat glossy accents als condens-druppels geplaatst. De schijfjes fruit maken het af en ook dit zijn stansjes van Marianne Design.

Ik vind het een leuke challenge(KLIK)  en je hebt tot eind van de maand de tijd om mee te doen bij Carlin's Kaartenparadijs.

Dank je voor je bezoekje. En vast proost op een fijn weekend  ;P
Lieve groetjes Miranda

*cirkelstans-LR0677-Marianne Design,   *tekststempel-Polkadoodles-PD8146,   *fruit-LR0668-Marianne Design,    *coctailkan +glas-"sangria"-Hetty by Marianne Design-HT1655,    *dessinpapier-CraftSensations,    *flexmarkers, glossy accents-Ranger