maandag 4 oktober 2021

Think Pink bij 4 season challenge blog.

 Hallo lieve mensen, we leven al in de maand oktober en deze maand staat ook wel bekend als Pink Ribbon maand, de maand die in het teken staat van borstkanker. Daarom is de challenge bij 4-Season Challengeblog: "Think Pink".  Je creatie MAG te maken hebben met Pink Ribbon-maand maar mag ook gewoon alleen véél roze laten zien.

Ik mag gastdesigner zijn en heb deze Pink Ribbon armband gemaakt....


Heel veel roze en een vleugje wit en zilver. Deze armband (Tattered Lace) is dubbel gestanst en ligt dus écht op de kaart en dat is in het echt een leuk effect. De hoekjes zijn weer stickertjes uit mijn oneindige voorraad pffft. De tekst (Marianne Design) is op wit gestempeld en op zilver gemat.

Op het blog van 4-Season Challenge Blog staan nog veel meer voorbeelden. Doen jullie ook mee?

Gisteren was Pixel, het hondje van Tanika en Rik, hier de hele dag omdat ze een uitje hadden. Dat is zo'n dotje maar samen met Ziva was het soms een drukke bedoening. Vandaag plak ik dan ook nog maar één vakantiedagje aan onze vakantie aan. Tim is weer begonnen met werken dus het ritme gaat er weer snel genoeg inkomen :) We hebben een fijne relaxte vakantie gehad.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs
Lieve groetjes Miranda

*bedelarmband-Tattered Lace-Charm Bracelet,    *dessinpapier-CraftSensations,    *tekst-wensen by Marleen-Marianne Design-CS1078