donderdag 27 april 2023

Monochroom bij 52 WTC

 Hallo lieve mensen, ook op deze koningsdag is het "kerstkaartendonderdag" bij het blog van 52 weeks to Christmas. Daarnaast is het de laatste donderdag van de maand dus hebben we weer een challenge.
Jantine heeft bedacht dat ze graag monochrome kerstkaarten wil zien (dat mag één kleur in verschillende tinten zijn en zwart en wit mag erbij). Ik heb een wit op wit kaart gemaakt....


Ik heb een witte achtergrond gemaakt met een stans die gaatjes prikt in een patroon. Daarop de tekst van Carlijn Design ook in wit geplakt. Vervolgens de tekst-stans nog een keer uitgedraaid en alleen de letters gebruikt zodat deze wat hoger liggen. Daarop witte sterretjes geplakt die ik voorzien heb van een laagje glitterlijm. Dit in zijn geheel op een grotere witte kaart geplakt.

Ik ben benieuwd wat jullie gaan bedenken, dat er veel mogelijk is kun je op het blog 52 weeks to Christmas zien waar onze gast-designers en mijn dt-maatjes hun uitwerkingen laten zien.
Doen jullie weer gezellig mee? Morgen komt de link naar de challenge online.

Heb je voor vandaag een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.
Morgen ben ik er weer met de felicitatiekaart die ik naar Marjan (M@rjans blog) gestuurd heb. Zij mag vandaag, tegelijk met de koning, haar verjaardag vieren.

Fijne dag, dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*gaatjes-stans-sweater weather-A pocket full of Happiness by Paige Taylor Evans,    *Carlijn Design-CDSN-0065