woensdag 1 maart 2017

Lente, dus hup in de tuin..../ Springtime, so into the garden....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige bericht. Alleen even iets rechtzetten...het was niet mijn oom maar de oom van een oude vriendin van mij, misschien niet duidelijk genoeg in de tekst geschreven? Maar toch, dank jullie wel voor jullie lieve woorden.

Vandaag is volgens het nieuws de weerkundige lente begonnen maar hier was het een natte bedoening :p...Een paar laarzen waren geen overbodige luxe, nu weet ik niet of deze veel bescherming zal bieden hihi......

Hello dear people, today I've made this boot with a stencil  from Dutch Doobadoo....
Het is de nieuwe laars van Dutch Doobadoo, ik kon er geen weerstand aan bieden. Ik heb hem eerst nagetekend uit kraftkarton, de randen beinkt met distress-inkt. Het dessin-papier is van Pion "where roses grow". Ook de afbeeldingen, vlindertjes en tekst zijn daar uitgeknipt.

I cutted the base from craft and decorated it with design-paper from Pion "where roses grow". The images, butterflies and text are fuzzy cutted from this paper also.
Ik heb de laars dubbel gebruikt om hem steviger te maken. De kwastjes zijn van Marianne Design (Creatables LR0391). Ze zijn met glittersteentjes afgewerkt en de boord van de laars is met een strookje kant afgewerkt.

The tassels are made with a die from Marianne Design (Creatables LR0391) and decorated with some gems. At the top of the boot I glued a lace ribbon.

Dan heb ik net nog gezien dat ik een prijsje gewonnen heb met deze kaart bij de Facebookgroep "Be Challenged", hoe leuk is dat...:)

With the card below I won a prize at the Facebookgroup "Be Challenged"...yeah :)
Thank you for your visit, see you in blogtime.
Leuk dat je (weer) even een kijkje kwam nemen, tot blogs.
Lieve groetjes Miranda