donderdag 30 maart 2023

Ho, ho, ho,

Ho,ho,ho, het is kerstkaartendonderdag bij 52 weeks to Christmas en het is de laatste donderdag van maart dus tijd voor een challenge !! Colien heeft hem bedacht en zij riep heel hard : "Ho, ho, ho". Ja ik denk dan meteen aan de kerstman dus die moest zeker op mijn kerstkaart komen....


En hier is hij dan :)  Ik wist dat ik een blok van Craftsensations had waar dessinpapier in zat met hohoho en dat was snel gevonden. Op een witte dubbele kaart werd mintgroen papier geplakt, daarop dessinpapier. De leuke Santa is een stans die bij een Engels magazine van vorig jaar zat. Ik had hem nog niet eerder gebruikt maar jullie gaan hem zeker vaker zien, ik vind het een schatje.


Zijn wangetjes en neusje heb ik met rouge een kleurtje gegeven. Op de rand van de muts en op de pompom zit glitterlijm.


De geschulpte stansen zijn oudjes van Cart-Us. Op de kleine is een tekst van Amy Design gestempeld. De ienimini rendiertjes zijn van CraftEmotions en lijken niet te luisteren naar het "HO" van Santa hihi.
Drie zwarte glittersteentjes maken de kaart af.

Doen jullie weer gezellig mee? Op het blog van 52 weeks to Christmas staan alle mooie inspiratiekaarten van mijn dt-maatjes. Morgen komt de link voor deze challenge online maar vandaag kun je je kerstkaart voor deze week al wel HIER(KLIK) linken. Er komt dan zeker iemand van het dt een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda