vrijdag 5 januari 2024

Gelukkig 2025...

 Haha, jullie denken vast wat zegt zij nu ??? Maar zoals ik gisteren zei start vandaag de eerste challenge bij het challengeblog van De Egel en die luidt: "2025 op je kaart/creatie"...


Ik heb het DIY blok "Winterfun" van StudioLight gebruikt. Beide auto's zijn uitgedrukt maar nog even bijgeknipt voor ik ze op het dessinpapier plakte. De sneeuw is gemaakt door wit papier te scheuren en glitterlijm te gebruiken. Op de nummerplaat van de weg rijdende auto heb ik 2024 geschreven en met stickers op de arriverende auto 2025 geplakt. De tekststempel is van Marianne Design.


En zo heb ik de binnenkant beplakt. Het stelletje, het huisje en de toef in het midden zijn allemaal uitgedrukt, bijgeknipt en opgeplakt.


Zo ziet het er van bovenaf uit. De cijfers 2025 zijn met de Cricut gesneden. Ik vind het een leuk model om te maken. Doen jullie weer gezellig mee? Je kunt je kaart linken bij het challengeblog van De Egel. Daar vind je ook de mooie voorbeeldkaarten van mijn teamgenootjes.
Deze challenge loopt tot 19 januari 20:00 uur Ned.tijd

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft al een beetje het voorjaar in z'n bol en sponsort deze challenge met deze mooie prijs....

Dank jullie wel voor de opbeurende woorden bij mijn post van gisteren. Het komt allemaal heus wel goed (er zijn veel ergere dingen aan de hand in de wereld) maar wat me eigenlijk het meest frustreert zijn de keuzemenu's en robots en dat men maar wil dat je apps download waar je vervolgens niets mee kan omdat je voor een ander (mijn moeder) belt. Waar blijft de klantvriendelijkheid en de (mede) menselijkheid??? Gelukkig is het in Blogland gezelliger (als je niet in de spam gegooid wordt LOL whahaha)

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda