zondag 8 september 2024

Blaadjes vliegen door de lucht....

 Hallo lieve mensen, op het moment waait het flink hier in Breda maar het is nog steeds warm, lees benauwd. Door de wind waaien er nu wel steeds meer blaadjes van de bomen die al ingedroogd zijn en ik zie ook steeds meer eikels (die van de bomen hé, wink,wink). Dus tijd om een herfstkaart te maken vond ik. Ik heb weer eens een "vergeten" modelletje gemaakt...


Weten jullie nog? 
De basis heb ik gesneden van ecru kleurig cardstock omdat ik wit te hard vond bij de herfstkleurtjes van het dessin-papier van Craft O'Clock. De randjes beïnkt met distress inkt "vintage photo".


Aan de binnenkant nog een groepje paddenstoelen geplakt die uitgeknipt zijn uit de plaatjes die bij dit herfstpapier zitten.


De stans waar ik het schudgedeelte van maakte is van Marianne Design evenals de stans voor de spin en die voor de zonnebloem. Het zijn allemaal wat oudere stansen. 
De pompoenen zijn weer uitgeknipte plaatjes. Het schudmateriaal heb ik gemaakt van uitgeknipte blaadjes en wat goudkleurige sequins. Hier liggen ze op het vosje zijn kop.


En toen kwam de wind (even schudden) en vlogen ze allemaal naar beneden hihi. Op de blaadjes bij de zonnebloem nog wat glinsterende dauwdruppels geplakt en de tekst die ik op het label heb gestempeld is van CraftEmotions.


Deze kaart link ik bij https://4-seasonchallenge.blogspot.com/2024/09/challenge-84-bingo.html , de rijtjes: schudkaart-pompoen-oranje en blaadjes-pompoen-paddenstoel.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier en plaatjes-Friends&Craft O'Clock-Autumnaria,   *cirkelstans-LR0430-Marianne Design,   *spin-CR1383-Marianne Design,   *zonnebloem-LR0545-Marianne Design,    *tekst-130501/1707-CraftEmotions