zaterdag 5 februari 2022

Vintage bij De Egel

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerst-inspiratiekaart. Zoals gezegd zou ik snel weer iets posten en vandaag op 5 februari start natuurlijk de nieuwe challenge bij De Egel en die luidt: "Vintage en gebruik een rand-/borderstans"...


En deze kaart heb ik ter inspiratie gemaakt. Op een vierkante ecru-kleurige kaart heb ik het mooie dessin-papier van Maja Design "Sofiero" gebruikt. De randjes licht opgeruwd en met de hand stiksteekjes geborduurd.


De randstans/borderrand is van Marianne Design. Daaronder een rij pareltjes geplakt. Daarnaast heb ik kant gebruikt. Ook het plaatje heb ik met de hand van stiksteekjes voorzien met glanzend borduurgaren van Amy Design. De bloemetjes uit voorraad.


Deze leuke parfumverstuiver van Tattered Lace zat nog in de verpakking ,samen met andere toiletartikelen, en heb ik eens van de kinderen voor mijn verjaardag gehad. Achter het plaatje zit nog een doily ( Jeanine's Art) verstopt.Ook aan de binnenzijde heb ik de parfumverstuiver gebruikt. Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren?
Op het challengeblog van De Egel vind je een aantal criteria die je bij "vintage" kaarten kunt gebruiken naast de mooie voorbeeldkaarten van mijn teamgenootjes.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft een hele leuke prijs beschikbaar gesteld voor deze challenge...


Lekker zomers toch? Deze challenge loopt tot 19 februari 20:00 uur Nederlandse tijd. Veel plezier en succes gewenst.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag  en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda