zondag 22 januari 2023

Easel-kaart voor Tanika...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Gerie. Dat was er een in vintage/shabby chic stijl maar voor mijn dochter Tanika haar 32-ste verjaardag heb ik een andere variant gemaakt...


Een schuine easel-kaart mét haar leeftijd erop (zoals gevraagd in de nieuwe challenge bij De Egel) en ik heb haar hobbies erop verwerkt. Tekenen en schilderen, theedrinken en freubelen met (droog)bloemen.
Ik kwam een stansblokje van de Missees tegen en dit meisje heeft haar haren zoals Tanika het wel eens heeft zitten, compleet met haarband :)


Het liggende gedeelte. Deze kleuren (goud en turquoise) omdat die ook in haar huis voorkomen. De verftubes zijn een stans van Marianne Design en ook hier subtiel haar leeftijd op gezet. De dopjes extra uit zilverkleurig karton gestanst en erop geplakt.


Zo gaat de kaart plat in een envelop. Op het palet wat extra spetters aangebracht en op de "verf" glossy accents gebruikt. De kwasten hebben nog verf op de haren en ook daar wat zilverkleurig karton gebruikt om ze echter te laten lijken. Ze vond hem erg leuk gelukkig :)
We hebben een gezellige middag gehad en ook mijn moeder was blij dat ze meegegaan was.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda