maandag 27 maart 2023

Bloemen voor Annemarie.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Irene. Er zijn veel blogdinnen jarig in maart en ook veel vriendinnen uit het dagelijkse leven. Dus de afgelopen tijd lekker veel aan de knutsel geweest.

Vandaag is Annemarie (Annemarie en Merit) jarig en deze kaart vol bloemen heb ik naar haar gestuurd..


Basiskaart is een grote enkele witte kaart met daarachter een standaard. Uit het papier van StudioLight (Little Blossom) heb ik met de bloemenstans van StudioLight eerst uit roze cardstock een stans gedraaid en toen de afbeelding met het bloemenmeisje.


Voor de onderrand nog gekleurde bloemetjes gestanst en die op het roze geplakt. De hartjes van de bloemen hebben allemaal kleine glittersteentjes gekregen.


Bovenaan heb ik de grote "YOU" stans (StudioLight) in wit en roze gebruikt. Op de foto zie je dat het ietwat scheef zit, ik heb steeds meer moeite met recht kijken door mijn oogafwijking (eerder al verteld). Ik had de liniaal langs de lijntjes op de snijmat gelegd maar toch wat verschoven zie ik nu. De gestempelde tekst erboven geplakt. Het vlindertje tussen de tekst uit het dessinpapier geknipt.

Ik hoop dat Annemarie hem mooi vond. Zelf maken de dames hele mooie "dieren kaarten" met de stansjes van Eline dus ik hoop dat ze dit ook leuk vindt.

Vanmiddag met mijn moeder weer op pad voor haar gehoorapparaat en met haar naar de dokter. Dat deed mijn vader altijd omdat zij zo heel slecht hoort en nu mag ik mee. Morgen gaan we de as van mijn vader ophalen, pittig vind ik. Soms komt het echt nog even snoeihard binnen en heb ik het echt taai. We zijn inmiddels drie keer bij de notaris geweest en moeten half april nog één keer, ik zal blij zijn als dat allemaal achter de rug is.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

35 opmerkingen:

 1. ja zeker staat deze prachtige kaart hier...wat een vrolijkheid (en een mooie bij komstigheid, hoeft geen water en blijft jaren mooi hahah)...volop voorjaar is het inmiddels in mijn kast met kaarten, alleen buiten laat het nog te wensen over..
  Ja hier is Arie zijn moeder afgelopen winter overleden, ...dus nu inderdaad meer met pa te doen en ja die notaris...BAH!!! maar wat moet dat moet...beste ermee hoor.
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart heb je voor Annemarie gemaakt Miranda!
  Mooi gedaan met de kleine bloemetjes.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauww...wat n prachtige kaart Miranda voor AnneMarie
  Groetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blom blom blom, heerlijk vrolijk op deze gekke maandag met om en om sneeuw, zon en regen! Schattig en perfect voor Annemarie die al weer in de tuin bezig was. Ja meis, zoiets hakt er heus in en dan maakt het niets uit hoe lang of kort iemand in je leven was en hoe ouder we worden hoe confronterender merk ik (probeer er niet te veel aan te denken want oud en hulpbehoevend zijn is gewoon een drama in dit zg fijne landje) . Gelukkig kun je er voor je moeder nog zijn, veel sterkte met alles 😘😘😘.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kaartje, Miranda
  Lief met dat plaatje en de bloempjes die je erbij hebt gemaakt!
  Sterkte voor jullie!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk vond ze hem mooi, je kaart is een plaatje, heel mooi al die bloemen!!
  Ik kan me voorstellen dat het een pittig iets is, ik herken dat helemaal. Sterkte, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart heb je voor Annemarie gemaakt. En dat scheve valt best mee. Bovendien mag gezien worden dat het handwerk is, toch?
  Sterkte morgen als je de as van je vader op gaat halen. De nasleep is ook best pittig.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje met het bloemenmeisje erop.
  Sterkte voor vanmiddag.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superlief plaatje en zo mooi gedaan met die bloemenrand, prachtige kaart!
  Ellendig dat je steeds meer last krijgt van je oogafwijking.
  Succes vanmiddag en sterkte morgen.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart heb je voor Annemarie gemaakt. Heel mooi met alle bloemen. Vind ze vast mooi. Fijn dat je je moeder kan helpen. Sterkte met de urn.. begrijpelijk dat het je af en toe te veel wordt... Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtige kaart voor Annemarie ze vind hem beslist mooi. Leuk hoe je nog bloem je hebt toegevoegd. veel sterkte morgen liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige verjaardagskaart voor de jarige Annemarie.
  Mooi papier met het bloemen meisje.
  Sterkte gewenst voor morgen.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig is je kaart geworden Miranda, die is vast goed ontvangen door de jarige! Mooi ook in deze kleuren en met de extra bloemetjes. Veeel sterkte gewenst voor morgen...
  En voor vandaag nog een mooie dag.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is tenminste en fleurig kaartje, daar wordt een mens vrolijk van. Veel sterkte de komende dagen, het hakt er altijd weer in . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een mooie kaart laat je vandaag zien.
  ik scrolde even verder terug; je pop-up kaarten zijn prachtig!!
  gr Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een prachtige bloemrijke kaart! Veel sterkte morgen, het verdriet overvalt je soms op de gekste tijden en plaatsen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een heel mooie fleurige kaart voor Annemarie. Het scheve valt best mee hoor, je oogafwijking rechtvaardigt het weer, dus alsnog recht 😉
  Het feit dat je je vader zo mist zegt vooral hoeveel je van hem houdt. Het afhandelen van alle zaken rond het overlijden maakt het niet dragelijker, integendeel.
  Heel veel sterkte morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fleurige kaart met het lieve meisje erop!! Snap wat je bedoeld, hier ook altijd alles uitmeten, erop leggen met een liniaal soms is, vast is vast, vooral met losse letters en gestanste teksten maar het is handwerk toch :)
  Heel veel sterkte morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. heel mooi kaartje met dit mooi papier gemaakt en leuk zoals jij er nog een bloemenrand aan hebt toegevoegd.
  Groetjes Rina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Natuurlijk vind Annemarie je kaart leuk want ze houdt van tuinieren en bloemen in de tuin dus is dit een prachtige kaart met ook nog al die bloemetjes op je kaart! Handig een standaartje erachter dat doe ik ook vaak en scheelt ook in gewicht en ze staan als een huis! Ja de nasleep is er altijd, voor alles eens is geregeld! Veel sterkte morgen Miranda maar mijn ervaring is om dit met je moeder te doen ook wel weer fijn is maar ook heftig ... dubbel gevoel zeg maar! De zakelijke dingen vond ik altijd lastiger, iedere keer die confrontatie. dikke knuf van mij!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. een mooie vrolijke kaart Miranda

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh, la, la wat een fleurige kaart. Heel knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een heerlijk fleurige kaart en zo mooi afgewerkt met alle bloemetjes. Had nog niet bij je gelezen dat je problemen met je ogen hebt, naar hoor, maar het scheve valt echt wel mee. Het afhandelen van het overlijden kost veel tijd en is zeker niet makkelijk en voor morgen wens ik je veel sterkte.
  Lieve groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtige kaart heb je voor de jarige gemaakt, wat lief met het meisje en de bloemen aan de onderkant..
  Veel sterkte voor morgen,
  groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dit kaartje voor Annemarie is mooi!
  Ik loop een beetje achter met bloglezen, maar ik las het verdrietige nieuws van je papa. Ook al is het nog maar twee maanden geleden, het eerste jaar is best moeilijk en zeker als er vanalles geregeld moet worden en dan ook de zorg hebt voor je andere ouder. Veel sterkte en neem je tijd om alles een plek te geven. Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sjonge, wat veel extra werk heb je ervan gemaakt, maar het is wel een hele mooie kaart zeg.
  De bloemetjes maken het héél vrolijk.
  De afbeelding van het meisje vind ik heel mooi.
  Ik kan mij zo goed voorstellen dat het gemis van je vader zomaar opeens heel hard binnen komt.
  Vooral tijdens speciale gebeurtenissen zal dit zo zijn.
  De tijd zal de scherpe pijn eraf halen, maar soms duurt dat gewoon wat langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hey Miranda, wat een mooie vrolijke kaart. Knap dat het je gelukt is zo'n kaart te maken. En heel veel sterkte morgen! Dat zijn toch weer de momenten waarop het extra gevoeld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een vrolijke bloemengeheel is het geworden. Prachtig hoe je de stans gebruikt hebt.
  Rouw is niet te vangen of te voorspellen, het komt er op de gekste momenten en mag er ook zijn. Sterkte morgen, maak er ook een waardevol moment van. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik zag deze mooierd gisteren al op instagram miranda en vind hem zoooo mooi. Als je die uitpakt op je verjaardag ben je toch meteen blij verrast.
  Ik heb geen oogafwijking maar heb altijd moeite met recht snijden (lineaal schuift vaak weg,ondanks zo’n drukgedeelte die ik indruk) en dan het recht plakken…ook zo’n dingetje 🙈
  Sterkte met het as ophalen…zal verdrietig zijn!
  (Zoals jij dat omschrijft heb ik het met het verlies van onze hond, komt af en toe zo hard binnen en mis ik hem ontzettend 🥹) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Een prachtige kaart Miranda heb je gemaakt.
  Dat zal zeker ook moeilijk zijn hoor het as van je vader ophalen..herinner ik me nog wel alweer bijna 16 jaar geleden. Maar fijn dat hij dan weer thuis is.
  En het heeft echt tijd nodig..en maar goed ook, zijn mensen waar je veel van hield.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Een prachtige kaart met een lieve uitstraling met al deze fleurige bloemetjes. En als je het niet had gezegd dat het scheef was opgeplakt was het mij niet eens opgevallen, omdat de kaart zo mooi is.
  Deze periode is ook heftig en dat zal nog wel even zo blijven.
  Ik wens je heel veel sterkte. Els

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat en mooi kaartje met al die fleurige bloemetjes erop en het leuke bloemenmeisje
  veel sterkte morgen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 33. supermooi en lief kaartje!
  Na de uitvaartdienst is het inderdaad niet allemaal voorbij he. Hoewel het vaak lijkt alsof er vanaf dan minder over gepraat, minder gerouwd mag worden... En dan begint de 'loping' zoals wij het hier zeggen, notaris, papieren van dit, van dat, ... terwijl je hoofd daar niet naar staat...
  Fijn dat je er bent voor je mama, ik had er na het plotse overlijden van mijn moeder veel aan om dingen samen doen met mijn vader, samen babbelen over, ...
  Heel veel sterkte!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh wat een lieve kaart is dit, zo romantisch ook.

  BeantwoordenVerwijderen