woensdag 5 september 2012

scrappen aan het strand

Hallooo allemaal,het is even stil geweest op mijn blog maar dat had een leuke reden.Mijn mannetje en ik zijn nog een kleine twee weken in een caravan in Spanje geweest.Heeeerlijk was het,wel stil want in Nederland was natuurlijk de vakantie voorbij en het seizoen liep daar op zijn einde.Er waren voornamelijk spaanse jonge gezinnetjes,maar wij vermaken ons samen wel,hihi.
Wij zaten in calella de Palafrugell,dat is het strandplaatsje,heel gezellig met allemaal kleine baaitjes.

Speciaal voor mij(hihi) werd er op een dag in een nabijgelegen plaatsje een scrapbookfestival gehouden op de boulevard aan het strand,lachen!!
Allemaal standjes met scrapspullen met uitzicht op zee.Ze staan daar nog echt in de kinderschoenen wat scrappen betreft en qua spullen is er niet zo heel veel maar wel leuk om te zien.In de straat naar het stadje was nog een quilt/patchworkfestijn en daar zijn ze dus heel vaardig in,prachtige dingen gezien en goedkoop,lapjes stof van 50x50 cm vanaf 60 cent!!!
Leuk he,maar alles,clearstamps,stempelkussens,etc ligt dus de hele dag in de gloeiende zon!Vraag me af of het het allemaal goed doet?En jong en oud neemt deel aan de make en take's,ook op de boulevard:).Ik vond het allemaal prachtig.Ik ga nu eerst lekker bij jullie rondneuzen,want ik zal wel veel moois gemist hebben!Iedereen nog bedankt voor de hardstikke leuke reacties op mijn laatste post,een hele leuke thuiskomer!! Lieve groetjes Miranda

18 opmerkingen:

  1. Hoi Miranda,
    dat ziet er helemaal super uit zeg en wat gezellig dat je lekker een make and take op de boulevard kon doen met zicht op zee, wat wil een mens nog meer op vakantie he !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn Miranda dat jullie nog lekker 2 weekjes weg zijn geweest, heerlijk, het ziet er top uit waar jullie zaten en grappig dat je toevallig op een scrapmarkt terecht kwam, leuk toch.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi Miranda, wat leuk dat jullie lekker van het zonnetje hebben genoten in Spanje en wat gaaf dat je het net trof dat er een scrapbookfestival was, zo leuk om dat eens te zien in het buitenland en gelijk te zien wat de verschillen zijn, nu je thuis bent kunt je weer lekker met je eigen spullen werken, groetjes, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een giller dat je op je vakantie op een scrapfestijn terecht komt en dan ook nog op de boulevard in een lekker zonnetje, bofferd!!!!

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Miranda,
    hoe is het mogelijk!! Mijn zusje woont in Spanje, vlakbij Valencia en is scrapbooken nog niet tegengekomen!! EN jij gaat even twee weken met de caravan weg en loopt zo een markt op met scrapspullen....
    Heerlijk dat jullie nog twee weken weg konden, zeg! Dat zal wel genieten geweest zijn.
    Wij zitten hier alweer in het normale ritme...
    Sterkte met acclimatiseren en tot gauw blogs!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miranda,
    Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben en dan..ook nog het scrapfestijn mee maken..heel leuk..

    Lieve groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geen Nederlanders, lekker rustig, kom je op een scrapbookfestival!! Heb je geen Spaans papier aangeschaft? Of was het allemaal import.
    Wel heel leuk natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wij zijn een paar jaar geleden ook naar Calella de Parafrugel geweest en je foto komt me zo bekend voor. We hebben bijna dezelfde foto van het baaitje met huisjes!! Ik vond het daar ook erg leuk maar hebben geen scrapmarkt gezien! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miranda

    Die borden hebben wij geregeld gezien in onze vakantie. Ik heb alles natuurlijk al gehoord van je maar ik ben zo benieuwd naar je nieuwe aanwinsten en ideeen. Fijn om je snel weer te zien.

    Liefs Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. OOOOOO lachen een echte scrapmarkt is Spain...gave foto's ook en heerlijk uitgerust .
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik had je idd al gemist maar heerlijk om te lezen dat jullie het zo naar ut zin hebben gehad en de fotos zien er ook erg leuk uit. Wat grappig dat ze daar net het scrappen hebben ontdekt, had je ze mooi heel veel kunnen leren :-)..knuffies peet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lekker joh, nog even 2 weekjes weg!!
    Je foto's zijn om jaloers op te worden zeg!
    Ik heb mijn blog nam gewijzigd en ben niet meer zichbaar voor mijn vlogers (denk ik) Dom he?!!
    Hier ben ik weer te vinden:
    www.postvandaphne.blogspot.nl
    Fijne dag, groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. WOW Miranda, dat ziet er super gezellig uit. Heerlijk!! Welkom thuis. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk even op vakantie. Mooie kiek van de baai!
    Dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi miranda
    toch hartstikke fijn om er even met de man opuit te trekken:-)) lekker genieten van elkaar en de mooie omgeving en dan nog scrapdingen tegen te komen dat is toch lachen!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh wat heerlijk om er zo even samen tussenuit te gaan en dan dat zalige Spaanse zonnetje op je bolletje! Lachen die scrapmarkt daar, toch mooi met je nariz in de mantequilla gevallen (oftewel met je neus in de boter, ha ha ha!!) Leuke foto's Miranda! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk zeg. Jullie hebben wel genoten zo te zien.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Haha, supergrappig dat je op vakantie zoiets tegenkomt, leuk ook om even onder die vlag te poseren :-) Wel idyllisch denk ik om aan het strand te snuffelen tussen de mooie spulletjes, maar dat van die inktdoosjes dat snap je idd niet... Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen