donderdag 20 juni 2024

Kerst-cocktails...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik heb het idee dat het al wat rustiger is in Blogland (eindelijk mooi weer/vakantie?) dus ik ben benieuwd of er vandaag veel kerstkaarten voorbij komen bij 52 weeks to Christmas. Zelf had ik wel zin in een lekkere cocktail...


Tijdens het maken had ik zelf zo'n lol dat het leek alsof ik al een slokje teveel op had hihi. Deze cocktails zijn in de zomer van 2020 uitgekomen bij Marianne Design maar ik dacht ik maak er kerst-cocktails van.
Ik heb ook nog een foto buiten gemaakt, dan zie je beter dat ik het letterbord van Marianne Design als ondergrond gebruikt heb...


De grote letters zijn met een stans die ik bij Scrapfever kocht gesneden. De kleine letters en sterretjes zitten bij het letterbord als stans. Ik heb de drankjes ingekleurd met Derwent coloursoft potloden en hier en daar wat glitterlijm en witte gelpen gebruikt.

Deze kerstkaart link ik bij 2 sisters on the blog waar ze graag cocktails zien en bij Dutch Card Lovers waar grote tekst gevraagd wordt. Ik link wat later op de dag want ik ben eerst naar de kapper ;P

Heb je ook een kerstkaart voor deze week gemaakt die je wilt delen dan kun je die die HIER (KLIK)
linken bij 52 WTC.
Heb je een kerstkaart voor de challenge "winternacht" gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot en met 23 juni 22:00 uur Ned.tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs! (Vergeet je spam niet ;))
Lieve groetjes Miranda

*stempel en stans-HT1655en HT1656-Marianne Design (Hetty Meeuwsen),   *letterbord en kleine letters-DF3454-Marianne Design (Karin Joan),   *dessinpapier-Dots and Stripes-CraftSensations,   *coloursoft derwent potloden.

maandag 17 juni 2024

In de tuin...

 Hallo lieve mensen, toen wij op vakantie waren had ik 2 papierblokjes en wat bijpassend karton bij. Geen stansapparaat of iets dergelijks dus heb ik een aantal basiskaarten gesneden en geplakt die ik thuis verder gedecoreerd heb.
Dit is de eerste....


Het patroon om deze kaart te snijden en te vouwen kwam ik tegen op het blog van Sylvia's Kaartenpret (KLIK). Als je op het linkje klikt zie je een tekening bij haar wat als schema dient.
Dit is hoe het er aan de zijkant uitziet...


Naderhand heb ik er thuis de tekst en de vlindertjes bij geplakt. Op de vlindertjes zit wat glitterlijm.
Deze kaart link ik bij Carlin's Kaartenparadijs waar het thema "in de tuin met minimaal 3 regenboogkleurtjes" is.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Graphic 45-grow with love 2024,   *groetjes-LR0646-Marianne Design,   *vlindertjes-Action,   *glitterlijm-Ranger.

zaterdag 15 juni 2024

Ans was jarig..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Zoals ik aan het einde van het bericht aangaf ben ik er vandaag met de felicitatie-kaart die ik naar Ans (de kaarten van ons mam) stuurde.
Ik weet dat Ans houdt van de kleurencombinatie rood-wit-zwart en dus ben ik daar mee aan de slag gegaan...


De basis gestanst met een stans van StudioLight. Het dessinpapier is van Stamperia "Desire" genaamd.
De waaier en de roos links onderaan zijn uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Op de waaier ook wat tipjes glitterlijm gebruikt.
Door de gaatjes van de stans heb ik zwart lint geregen en de verticale teksten zijn van Crealies.
Ik kreeg van Ans een berichtje dat ze hem mooi vond en dat vind ik natuurlijk leuk om te horen.

Inmiddels is de vakantie van Tim om en mag hij maandag weer gaan werken. We zijn een paar dagen naar een huisje in Zoetendaal (Belgisch Limburg) geweest. Gewandeld op de Hoge Kempen en de steden Genk en Hasselt bezocht. We hebben ons prima vermaakt en Ziva had het ook prima naar haar zin. Tim is in juli nog twee weken vrij omdat de zaak dan sluit vanwege vakantie maar dan blijven we thuis vakantie vieren.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-studiolight-stencil SL115,   *teksten-Crealies-texto negativo-NL01V en NL16V

donderdag 13 juni 2024

Snoesjes in de winternacht...

 Hallo lieve allemaal, en daar zijn we weer! Tijd lijkt steeds sneller te vliegen en het is weer "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas. Vandaag mag ik samen met Jantine (Kaartjes) een inspiratiekaart laten zien op het blog van 52 WTC. Ik heb een reminder gemaakt voor de lopende challenge (winternacht)....


De layout is gemaakt met een stans van Marianne Design. Ik vind dit een fijne stans omdat hij zo lekker "aankleedt". Het dessinpapier is ook van Marianne Design. Het dennentakje opgehangen met een opengewerkte strik van Amy design. De boompjes (Jeanine's art) bieden een beetje beschutting tegen de wind dus ze zitten er best gezellig bij . 
De tekst van Crealies en de geponste ster heb ik met glitterlijm bewerkt.


De rand met open sterretjes (Action) maakt het extra feestelijk en geeft nog meer de indruk van "middernacht" vinden jullie niet?

Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken.
Voor de lopende challenge kun je je kerstkaart HIER (KLIK) linken.

Aan de zijkant van de pagina bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/ vind je ook mijn andere dt-maatjes met hun mooie kerstkaarten.

Dank je voor je bezoekje, zondag ben ik er weer met mijn kaart voor Ans (de kaarten van ons mam) want zij mocht afgelopen dinsdag 11 juni haar verjaardag vieren. Ik wens jullie een fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda

maandag 10 juni 2024

Groetjes...gastdesigner KMP

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige posts. Ik heb ze met veel plezier gelezen. 
Vandaag een vrolijk gekleurde kaart die ik maakte als gast-designer bij Kleuren met potloden. Ik ben een leuke Bestie in gaan kleuren uit de nieuwe collectie van mei, je vindt haar HIER (KLIK)...


Het dessin-papier wat ik gebruikte is van Avec "tiny prints". Het meisje staat op een ovaal van Nellie Snellen waar ik hexagons op gestempeld heb met een stempelset uit een Engels magazine.
De gestanste hexagons zijn van Nellie Snellen.


Deze jongedame is ingekleurd met Chromaflow potloden van Derwent. Voor de liefhebbers zal ik hieronder de kleurnummers vermelden. Ik heb nog wat dewdrops toegevoegd en de tekst "groetjes" is een stempel van Marianne Design.

De kleurnummers:
Huid: 1850-1920-0600,   Lijfje en sokken: 2300-0200,  Haar: 0200,   Vleugels, petticoat, ogen: 1300,  Rok, bontkraag en schoenen: 0800-0810,   Lippen en bloemen haar: 0810. 
De schaduw om haar heen is gemaakt met kleur 1220.


Dat was het weer voor vandaag, donderdag ben ik er weer met een kerstkaart!
Dank je voor je bezoekje, fijne dagen tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


donderdag 6 juni 2024

Merry Christmas..

 Hallo lieve mensen, ook al heeft Tim vakantie heb ik toch een kerstkaart voor week 23 gemaakt. Het is weer "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas en hopelijk zien we vandaag weer veel kerstkaarten voorbij komen...


Zoals ik zondag al vertelde heb ik weer eens mijn stansen opgezocht waar ik een ander model mee kan maken. Dit is ook een oudere stans van StudioLight. De "ijskristallen" aan de zijkanten heb ik dubbel gestanst en verschoven opgeplakt om een schaduweffect te krijgen.
Het plaatje is van Stamperia en ik heb hier en daar wat glittersteentjes geplakt en glitterlijm gebruikt op de sneeuw.

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die tot vanavond 23:55 uur HIER (KLIK) linken.
Heb je een kerstkaart gemaakt voor de lopende challenge (winternacht) dan kun je die HIER (KLIK) linken tot en met 23 juni 22:00 

Ik zag net dat ik een prijsje en gast-designer plaats heb gewonnen bij https://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2024/06/winnaarspost-mei.html , blij mee.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-StudioLight-stencilSL298,   *dessinpapier-Stamperia-Winter Valley

zondag 2 juni 2024

Kaart voor "schoonzoon"...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik was aan het rommelen tussen mijn stansen en dacht: "laat ik weer eens wat andere modellen stansen". Aan de kaart voor vandaag is geen stans te pas gekomen, die heb ik gesneden met een mesje...


Het is hetzelfde model dat ik HIER (KLIK) voor Caroline gemaakt had met behulp van een filmpje van Castella 294 op YouTube, alleen nu dus een "mannenversie".
De plaatjes en het dessin-papier zijn van de collectie "denim and friends" van Maja design uit 2017.


De gestempelde tekst is van Marianne Design (CS1006) en ik heb de boel wat opgeleukt met tandwieltjes  van Craft Emotions (115633/0242).


Zo kan de kaart gesloten in een envelop. Hij kreeg meteen een mooi plaatsje op de kast :)

Hier is de vakantie van Tim begonnen. Hij is 14 dagen vrij en er staan wat leuke dingen op het programma dus waarschijnlijk is het hier voorlopig wat stiller. Afgelopen vrijdag bleef hij bij Ziva en ben ik met mijn moeder met de trein naar Den Bosch gegaan, daar kwamen Tanika en Dainy ook naar toe. We hebben lekker geshopt, 2x gegeten en natuurlijk koffie met Bosche Bollen genomen. Dat was een geslaagde dag. Hopelijk volgen er meer !


Dank voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda