zaterdag 29 januari 2022

10 jaar bloggen...hoot hoot hooray!

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart uit de post hiervoor. Hopelijk verschijnen er veel kaarsjes deze week.
Vorige week mocht Tanika 31 kaarsjes uitblazen en ik had voor haar deze kaart gemaakt...


Deze uiltjes zijn van een stempelset die ik al eerder gebruikte. Ik vind de uiltjes zo lief om te zien. Het is een slimline model, zelf gesneden. Het dessin-papier is zeker al 20 jaar oud en is een restje. De uiltjes ingekleurd in kleurtjes van de bloemetjes.


Het uiltje 3x gestempeld, ingekleurd en gestanst. Er zat bij dit setje maar een vleugeltje dus de andere uitgeknipt. ook de losse accessoires uitgeknipt. De ballon met paperpiecing gedaan.


De uiltjes heb ik ingekleurd met Flexmarkers en gewoon lekker zitten kleuren en alle "regeltjes" over schaduwen etc. aan mijn laars gelapt hihi. De achtergrond lichtjes bewerkt met gele en blauwe chalk.
Tanika vond hem erg leuk en na al die jaren in Engeland gewoond te hebben kan ze die woordgrapjes ook echt waarderen. Dit was ook een setje dat bij een Engels magazine zat :)

TIEN JAAR BLOGGEN...CADEAUTJES...TIEN JAAR BLOGGEN....CADEAUTJES...TIEN 

Op 13 februari bevind ik me 10 jaar met veel plezier in Blogland. Het meest geniet ik van het kijken naar jullie creaties, het lezen van jullie verhalen en ideeën opdoen bij elkaar. Daarnaast vind ik jullie reacties op mijn creaties erg leuk om te lezen, het voelt bij sommigen echt alsof we elkaar kennen. Vanwege lichamelijke beperkingen ben ik veel (alleen) thuis en hebben jullie mij al door veel moeilijke momenten heen geholpen.

En dat verdient CADEAUTJES !! Ik ben op pad gegaan en heb uit de nieuwe collectie van Yvonne Creations dit gekozen......


Een stans met leuke speelmaterialen en twee bijpassende vellen met teksten en plaatjes.

En uit de nieuwe collectie van Amy Design heb ik dit gekozen...


Een leuke stans en twee bijpassende knipvellen met vogeltjes.
Je hoeft niets te doen , alleen hieronder even aangeven of je pakket 1 of 2 graag zou willen. Op 13 februari maak ik bekend naar wie de pakketjes gaan.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

48 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke en feestelijk kaart heb je gemaakt Miranda. Gaaf gedaan met de feestende uiltjes!
    Gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum in Blogland.
    Ik geniet al heel lang van je prachtige kaartje en hoop dat nog lang te kunnen doen!
    Mocht ik een van de gelukkigen zijn dan ga ik voor pakketje 2....
    Lieve groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je uilenkaart is helemaal geweldig Miranda!
    Grappig om die uiltjes in zo’n mooie felle kleurtjes te kleuren, ben toch eigenlijk gewend om ze in de oorspronkelijke kleur te doen,tenminste ik wel! Ga ik onthouden! En dan die vrolijke gepaperpiecde ballon erbij…
    Een hele feestelijke kaart!

    Gefeliciteerd met je jubileum Miranda, een hele tijd zo en ik sluit me bij alle uitspraken aan die hebt gemaakt!
    Je hebt leuke en lieve setjes samengesteld,lief van je!
    Ik doe graag mee en zou dan graag setje 1 willen winnen 😃

    Fijn weekend xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een vrolijke kleurrijke kaarten met die grappige uiltjes, heel leuk! Gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum, ik doe niet mee met de verloting, niet omdat je geen mooie cadeautjes uitgezocht hebt, want ze zien er erg leuk uit, maar persoonlijk werk ik nauwelijks met zulk soort stanzen, ik denk dat iemand anders er veel blijer mee is. Neemt niet weg dat ik ook erg geniet van jouw creaties en vind het ook erg leuk om bij elkaar inspiratie op te doen, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een super super leuke én vrolijke kaart met perfect ingekleurde kuiltjes voor je grote meid! Gefeliciteerd met je 10 jarige blogjubileum..ik al iets langer maar géén idee wanneer precies. Leuke weggevertjes Miranda maar ik gun ze graag aan iemand anders... er ligt nog zó veel...
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtig kaartje voor de jarige. Mooi vrolijk papier (wie ziet dat dat dit zo oud is? 😉) Ook leuke uiltjes die mooi zijn ingekleurd.
    En alvast proficiat met je tien-jarig blogbestaan. Leuk dat je hiervoor iets beschikbaar stelt aan je volgers. Mocht ik in aanmerking komen, dan kies ik voor het tweede setje.
    Prettig weekend,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een prachtig kaartje van jou en dan nog wel met die lieve uiltjes.
    Gefeliciteerd met je 10-jarig blog bestaan.
    Leuk dat je die mooie prijzen weg gaat geven. Ik vind het altijd leuk om een vogeltje op mijn kaart te plaatsen, daarom ga ik voor je 2e prijs.
    Groetjes Rina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, wat een gave kaart, heel feestelijk en uitbundig met alle kleurtjes. Zo leuk met die Parte vleugeltjes (ik moet opeens aan de vogeltjesdans denken, whahaha, en bedankt hoor!)
    Gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum! Ik vind het heel leuk om jouw blog te volgen, omdat je verschillende stijlen hebt, maar ik kan ook heel veel van je leren, heb al de nodige trucjes van je opgepikt.
    En nu ga je ook al cadeautjes weggeven! Met het oog op de komst van mijn kleinzoon binnenkort (nog ca. 5 weken, spannend!) zou ik graag de eerste set willen winnen, al is de 2e ook prachtig. Ik hoop dat je nog lang volhoudt om te bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Miranda! Al 10 jaar bloggen: wat een tijd en wat heb je al veel leuks laten zien. Fijn, dat het bloggen mensen bij elkaar brengt die elkaar in werkelijkheid helemaal niet kennen, en toch klikt het. Onze hobby is echt super: niet alleen om te doen, maar ook om lekker bij anderen te kijken wat zij maken. Ik ga eens proberen uit te vogelen, wanneer ik precies ben begonnen, want ik heb geen idee....
    Je kaart met uiltjes is echt leuk gemaakt met die frisse kleuren.
    En mocht ik in de prijzen vallen, dan ga ik voor nr. 2.
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schattige vrolijke en prachtige kaart voor je dochter, ze is 1 jaar ouder dan mijn dochter :). Wat is het toch fijn om deze hobby te hebben en daar mogen wij weer van genieten door middels van je blog! Heel lief dat je zo`n leuke weggever doet nr 2 is een super leuk setje met de volgeltjes. Miranda, hoop dat ik en andere nog heel lang kunnen genieten van al het moois wat je maakt. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke, vrolijke kaart heb je voor Tanika gemaakt met deze uiltjes en ook zo feestelijk gemaakt met muts, glaasje en ballon! Het dessinpapier is nog helemaal van deze tijd!
    Tien jaar bloggen is best een hele tijd en ik volg je al heeeeeeeel lang! Mijn eerste blogpost was 17 januari 2013 dus ga ook naar de 10 jaar! Het is altijd genieten bij je! je hebt altijd hele leuke ideeën, tips & tricks en veel stijlen en altijd gezellige berichtjes! Ik wens je nog heel veel blogplezier en DT lid bij de Egel en 52 weeks!
    Je hebt hele leuke kadootjes uit gezocht maar heb ook nog zo veel dat ik ze graag een ander gun. Daarbij heb ik al eens een mooie prijs bij je gewonnen. Ik hoop dat we nog super lang inspiratie van je kan opdoen!
    Heel fijn weekend Miranda,
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke en feestelijke kaart heb je gemaakt, Miranda.
    En tien jaar alweer....whoohoo...gefeliciteerd en natuurlijk doe ik graag mee. Ik ga dan voor pakketje twee!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een supermooie kaart heb je voor he dochter gemaakt zo leuk met de gekleurde uilen. Fijn dat het blogfen je zo goed doet. Het is ook erg gezellig. Genieten van elkaars creaties inspiraties opdoen.
    Zo leuk. Ik heb mijn mijlpaaltjes met het blog vergeten.. zL ee beter opletten. Want het is wel een leuk idee. Voor mij geen kerstkaart met kaarsjes. Terwijl ik dit bericht maak ,zitten we heerlijk in de zon te genieten . We zijn op vakantie.. Heerlijk in dit zonnige weer op Tenerife. Je hebt twee mooie mallensets uitgezocht . Heel lief van je om die te verloten. Als ik msg kiezen dan 2. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige slimline kaart met de uiltjes.
    Leuk om er een stukje paperpiecing bij te doen, dat vind ik altijd mooi, wanneer een stukje papier terugkomt.
    Ik vind het kap gemaakt Miranda.
    Wauw ook al 10 jaar aan het bloggen, de tijd vliegt hé.
    Proficiat met je blogverjaardag.
    Lief van jou om je blogdinnetjes te verwennen.
    Ik meld mij aan voor nummer 2.
    Alvast bedankt voor de kans.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gave kaart met die uiltjes !!!
    Lekker vrolijk.
    En congrats !!!! 10 jaar !!!!!
    Leuk je prijsjes !!! Beide leuk !
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Toffe kaart met de uiltjes, alsnog gefeliciteerd met je dochters verjaardag

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat heb je weer een mooie kaart gemaakt met die uiltjes erop voor je dochter nog gefeliciteerd
    en 10 jaar dat is al weer een hele tijd op naar de volgende 10 jaar haha
    ik zou graag voor pakketje 2 gaan
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooi en vrolijk kaartje heb je gemaakt. Vooral die tekst is zo grappig en toepasselijke, maakt het helemaal af.
    Wow alweer 10 jaar aan het bloggen gefeliciteerd!!!!
    Wat een leuke cadeautjes. Doe graag mee voor setje 2. Alles met dieren vind ik geweldig. Een heel fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Miranda wat een leuke slimlinekaart voor je jarige dochter.
    Leuk met de uiltjes.
    10 jaar een blog , wat een tijd.
    Voor mij is dat pas 3 jaar.
    Als ik mee mag doen met deloting dan kies ik graag voor setje 1.
    Dankjewel voor deze kans.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een enige kaart met de uiltjes, Miranda. Dat DP herken ik nog (heb het misschien zelf ook nog wel).
    Proficiat met je 10 jaar bloggen. Wij hebben elkaar op een beurs wel eens in het echt gezien/gesproken.
    Wat lief om het met leuke prijsjes te vieren.
    Ik zit niet in de kleinkinderen, dus zou gaan voor setje 2.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een superleuke kaart met de kleurige uiltjes, mooi hoe je de kleurtjes van het dp hebt gebruikt.
    Tien jaar, dat is al een hele tijd en ik ben het helemaal met je verhaal eens wat een geweldige steun het bloggen kan zijn. Leuk dat je twee van die mooie setjes weggeeft. Normaal zou ik voor 2 gaan maar er zijn zoveel kinderen in de familie geboren dat ik voor setje 1 ga.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een vrolijke en superleuke kaart heb je voor je dochter gemaakt, grappig zijn de uiltjes en mooi papier gebruikt. En al 10 jaar in blog land, ik in augustus volgens mij. Ik vind het altijd gezellig om bij je op bezoek te komen. Ik vind de vogeltjes set wel heel leuk en doe graag mee,
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wie wat bewaart, heeft wat! Zo komt alles wel een keertje van pas. Heel vrolijk kaartje met de uiltjes.
    En al 10 jaar bloggen! Wow, dat is een tijd. En wat je zegt, met sommigen heb je veel contact en dan leer je elkaar inderdaad een beetje kennen. Fijn dat dit medium bestaat! Wat leuk dat je hiervoor een cadeautje wilt weggeven. Ik vind nr 1 zo leuk! Heel veel succes nog verder met bloggen en van genieten van elkaar!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Fabulous card design Miranda, love the cute owls .
    Hugs Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een prachtige en kleurrijke kaart met die vrolijke uiltjes, en de leuke bijpassende teksten!
    Tjonge, al 10 jaar aan het bloggen, zover ben ik nog lang niet, ga er nog maar even mee door, want het is altijd genieten van je kaarten! En als ik mag kiezen, ga ik voor de vogeltjes.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat gaaf Miranda! Dat zal Tanika helemaal leuk gevonden hebben. En dat bloggen is zo ontzettend leuk. We hopen nog een keer bij jou te komen hoor! Nelleke en ik hadden het er een keer over, dat dat er misschien in 2022 wel van komt. Dat heb je met die pensionada's he?
    Mocht ik winnen dan ga ik voor nummer 1! Ik hoop nog lang met je te bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd met 10 jaar bloggen. Elke x lees ik het met plezier en haal er inspiratie uit
    Ik.loot graag mee voor setje 2
    Gr diny

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wat een mooie vrolijke kaart heb je gemaakt Miranda

    en dan natuurlijk Gefeliciteerd met 10 jaar bloggen. en natuurlijk nog vele jaren erbij.
    ik zou graag meedoen en dan ga ik voor pakket 2

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wat een mooi kaartje met de schattige uiltjes ze stralen op je kaart in de vrolijke kleurtjes en vliegen me bijna tegemoet
    wat een tijd hè 10 jaar bloggen ik geniet ook veel van het bloggen en net wat je zegt het is net of je eklaar een beetje kent.
    en wat een leuke weggever ik doe graag mee voor pakketje 2
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Superleuke verjaardagskaart heb je voor je dochter gemaakt Miranda! Wow alweer 10 jaar bloggen...heel leuk dat je wat gaat verloten. Ik gun de prijsjes aan iemand anders.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Prachtige kaart voor je dochter. Wat zijn dat leuke uiltjes zeg!
    10 jaar bloggen, wat een tijd. Ik heb snel even bij mezelf gespiekt en ik ben met mijn 11e jaar bezig.
    En ik doe graag mee voor pakketje 1.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt.
    Zo al 10 jaar bloggen. Gefeliciteerd.
    Het is inderdaad net alsof je de mensen ook echt kent. Dat gevoel heb ik ook.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. yess ik kan weer bij je reageren, het lukte niet maar nu met een andere browser gelukkig wel. Allereerst, gefeliciteerd met je jubileum.Ik blog ook al een tijdje maar heb eigenlijk geen idee hoelang. Wat een super leuk kaartje met die schattige uiltjes , en lekker kleuren zoals jij het leuk vind.Het ziet er prima uit .

    BeantwoordenVerwijderen
  33. De felle kleurtjes van de uiltje zijn mooi, vallen heel erg op en door het Bijpassende papier is het wel 1 geheel, deze kaart.
    Het slimline model past mooi bij de uilentoren 🥰.
    De gepaperpiecede (is dit een woord en goed geschreven?) Ballon is een mooi detail, past er perfect bij zo.
    Leuk hè, bloggen!!
    Onze zoon heeft veel game vrienden van over de hele wereld. Dat vond ik altijd onzin, want zei ik gaan, dat zijn geen vrienden, die ken je niet eens. Totdat hij zei, jawel mam, net als jij, met je blogvriendinnen. En gelijk heeft hij, want zo is het echt.
    (Ik vind pakket 1 wel heel erg leuk)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtige vrolijke kaart
    10 jaar Bloggen
    Ik heb bij mijn eigen ook gekeken voormij is het ook 10 jaar gelden dat ik ben gaan Blogger.
    Door mijn vriendin karla die heeft mij toen weg wijs gemaakt.
    Ik vind het ook mooi hoe iedereen weer prachtig kaarten op zijn blog zet.
    En je krijgt zo ook hele leuke ideetjes
    Groetjes Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Superleuke kaart heb je gemaakt met die leuke uiltjes
    Gefeliciteerd met je 10 jaar bloggen en wat leuk dat je een cadeautje weggeeft ik kies voor pakket 2
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een leuke kaart voor je dochter, Miranda
    Ik vind het woordgrapje ook leuk!
    ook al 10 jaar aan het bloggen, leuk dat je het niet zomaar voorbij laat gaan, als ik het mag zeggen kies ik voor pakket nummer 1
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt voor je dochter, zo grappig met de uiltjes-toren.
    Fijn dat je zoveel uit je blog kunt halen, alle contacten zo waardevol voor je zijn. Ik hoop dat dit nog jaren zo door mag gaan.
    Ik doe niet mee met de weggever, maar ontzettend leuk dat je dit doet.
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Beautiful card and design. Great showcase.
    Hope you are well and sorry I haven't been around it's been so hot so having swim time....xx

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een super leuke kaart met de uiltjes heb je voor je dochter gemaakt.
    De tijd vliegt voorbij Miranda en bloggen is voorbij gevlogen. Wat fijn om te lezen dat bloggen je ook door moeilijke momenten heeft geholpen.
    Ik doe ook graag mee met setje 2.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Een superleuke kaart en wat een leuke tekst staat er op. En al 10 jaar bloggen, wat leuk zeg. Ik geniet ook altijd van de mooie kaarten en je doet inderdaad ideeën bij elkaar op. Ik hoop dat je nog lang mag bloggen en de weggever laat ik aan me voorbij gaan. Heb nog zo veel.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  41. De rust is hier wat wedergekeerd dus ik ga weer verder met mijn rondje. Sjee zeg wat een verrassing was dit zeg afgelopen donderdag toen al die kaarten gegeven werden. Ik wist zo echt van niets. Heel hartelijk bedankt voor je mooie kaart, ik geniet nog helemaal na en elke keer pak je weer nog weer eentje om te bekijken.
    En dan lees ik dat jouw blog 10 jaar bestaat, wat een tijd he? Gefeliciteerd. Ik ben volgens mij rond dezelfde tijd begonnen. Leuke actie heb je, ik doe graag mee met setje 1, maar eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit, de verrassing is al leuk.
    Ook gefeliciteerd met je dochter, wat gaat de tijd hard. Leuke vrolijke kaart met ene mooie tekst speling. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Geweldig leuke kaart voor je dochter.
    10 jaar dat is een hele tijd! Fijn dat je zo kunt genieten van het bloggen. Wij genieten ook van jouw mooie kaarten, dus ik hoop dat je nog lang bezig blijft.
    Ik doe graag mee voor setje 1
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een grappig kaartje voor je dochter! Leuk gedaan hoor en gefeliciteerd met haar verjaardag maar ook met je tien jarig bestaan in blogland! Wat een tijd alweer he? Ik ga ook eens kijken hoelang ik eigenlijk al een blog heb! Weet het niet! Je hebt er een leuke actie van gemaakt! Ik wil wel meedoen en vind setje 2 superleuk! Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Het is een leuke kaart geworden met de mooi ingekleurde uiltjes. Ik doe graag mee voor setje 2.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Superleuk gedaan met de kleurige uiltjes en proficiat met je tien jarig blogbestaan! Wat een prestatie ! Het blijft een genot hier langs te komen ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik ben fan van uiltjes, wat heb je een mooi kaartje gemaakt en zo leuk dat ze felle kleurtjes kregen. Wow jouw teller staat al op 10, ik heb het nog niet zo lang aangedurfd. Altijd gezellig om hier langs te komen om te zien welke inspiratie anderen hebben, hopelijk kunnen we hier nog lang van genieten. Ik ben kandidaat voor setje 2.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ooww wat Schattige uiltjes op je feestelijke kaart Miranda toevallig dat mijn oog erop viel vandaag !!
    Gefeliciteerd met je 10 jarige blog bestaan , gewoon lekker doorgaanzo !! Ik doe gezellig mee met setje 2 :-) Ben nog op tijd hopelijk , liefs en een Fîjn
    weekend gewenst , doei Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Mooie kaart! ZO grappig!
    Ik ben ook verbaasd dat je ZO veel reacties hebt op je berichten... ik krijg heel veel spam en niet veel reacties.. niet om te klagen maar ik dacht dat iedereen vertrokken was naar FB en IG.

    BeantwoordenVerwijderen