dinsdag 31 juli 2018

Met Marfien in de lift../ Liftchallenge Marfien...

Hallo lieve allemaal, kom ik ook weer eens om het hoekje kijken. Er zat een stok achter de deur...de lift van Marfien. Deze keer werden 3 gestempelde panelen op de kaart gevraagd. Hier zie je de originele opdracht en dit is wat ik er nu van gemaakt heb....


Ik ben er zelf niet zo tevreden over. Hij kwam heel anders uit dan ik in mijn hoofd had. In het echt kloppen de kleurtjes inkt beter met het achtergrondpapier en omdat het met Versamark Brilliance is gestempeld ligt er glans over de afdrukken. Dit geeft wel een apart effect. Ik hoop dat de volgende uitdaging weer beter op mijn persoonlijke uitdaging aansluit: "botanisch papier uit het pakketje van de A..... gebruiken ;P". Ik zal zo eens bij Marfien gaan kijken.
Dank je voor je bezoekje en een fijne dag. Tot blogs...
Lieve groetjes Miranda

18 opmerkingen:

 1. het is een prachtige kaart geworden Miranda.
  Ik kom helemaal nergens aan toe dan mijn verplichte (DT) werk en hier en daar een gastdesigner kaart...verder kom ik niet aan een challenge toe...komt vast weer wel als het weer wat minder wordt.
  Fijne dag liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart met die drie gestempelde paneeltjes!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel mooi hoor, Mirand, het gebeurt mij zo vaak dat een kaartje anders uit mijn handen komt dan dat het in mijn hoofd zat...maar hj is fleurig en dat past bij botanisch, toch?
  En de volgende week...ja dan kun je lekker los denk ik!
  Fijne dag!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De gestempelde vlinders passen mooi bij je papier, ik heb de foto gewoon even in het groot bekeken en dan zie je de kleuren beter, Je uitdaging is goed gelukt. Maar je hebt gelijk het een ligt je beter als het andere, ik vind zelf mijn vorige kaart wat minder maar gaandeweg heb ik al veel geleerd . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom even op tblog. Had warmteziekte. Koorts, hoofdpijn, duizelig. Alle leters dansen. Deur van de hobbykamer is nog niet open geweest, nadat we thuis kwamen en we de caravan leeg haalden. Maaromdat je vroeg hoe of het ging, even bij jou langs. Ben 3 kg afgevallen. Niet goed dus. Zit ook nog erg in de put omhet verlies van hetkleinkindje van 3 maanden van onze campingvrienden. <oet slijten zegt men. Dat zziek zijn doet ook geen goed . Maar t al wel eenpaarweeken duren voor ik weer de draad an opnemen. Nog bedankt voor je lieve mooie kaart. Liefs leny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gelift Miranda, mooie kleurtjes gebruikt om te stempelen. Ik geloof je meteen dat de kleuren in het echt anders zijn, soms zo lastig om het goed op de foto te krijgen hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi geworden, dat is toch de uitdaging hé, om iets te maken wat je niet helemaal ligt. Het is zo leuk om mee te doen, tot volgende week. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de 3 panelen zijn prachtig Miranda maar het achtergrond papier is er niet mooi bij..had het gewoon op een witte achtergrond gedaan.en / of misschien geémbosd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi hoi Miranda
  Ach, soms komt het anders zoals je wenst, maar ik vind het mooi en wellicht had je achtergrond iets rustiger kunnen houden, maar das voor de volgende keer!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo op het eerste gezicht passen de kleuren van de panelen niet zo goed bij het botanische DP. Maar net als Marfien zegt,wanneer je
  je de afbeelding vergroot zie je verschillend kleuren van de stempels wel terugkomen in de achtergrond. Ik denk dat we dat allemaal weleens hebben dat de creatie wat anders wordt dan je in gedachten had. Maar al met al is het toch een leuke kaart geworden.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach ja je kan het al eens voorhebben dat het er anders uitziet dan in gedachten, maar ik vind hem best wel meevallen Miranda.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weet natuurlijk niet wat je in gedachten had, maar vind dit een erg leuke kaart geworden, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een mooie kaart geworden, Miranda. In het echt zullen de kleuren idd beter bij de botanische achtergrond passen dan op je blog te zien is.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik denk hetzelfde als Karin, zonder de botanische achtergrond, was het een prachtige kaart geworden, de paneeltjes zien er echt mooi uit..
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. we hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt he met het extraatje bij de liftchallenges.... Ik vind je kleuren wel best passen hoor, het geel en de kleur van de libellen zijn echt de kleurtjes van je DP!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja soms wordt iets een echte uitdaging. Ik snap zeker dat dit een heel moeilijke was. Ik hoop voor je op een betere volgende week.
  En wat een super kaartje met die stipjes. Echt heel goed gelukt!!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind het juist een hele Leuke kaart.
  Misschien kijk jij anders tegen de kaart aan "In het echt", kan zijn dat je de papier en kleuren niet zo mooi vind passen bij elkaar, maar ik lees ook dat het op de foto anders over komt.
  En....jij maakt vaak volle/drukke kaarten, met heel veel mooie, bij elkaar passende details, misschien is dat ook wat je nu ziet (of eigenlijk niet ziet, whahaaa) in de kaart.
  Ik heb dat ook zo vaak, in mijn hoofd zit een andere kaart dan uit mijn handen komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het een erg mooie kaart, hoor, Miranda. En knap dat je iets gemaakt hebt voor Marfiens uitdaging, ik maak nauwelijks iets met deze warmte...
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen