donderdag 4 juli 2024

Pinguïn zegels voor kerst...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Nelleke en wat ik heel leuk vind is dat ik met die kaart in de top 3 beland ben bij Carlin's Kaartenparadijs....


In de maand augustus mag ik dan gast-designer zijn :) Augustus..wat klinkt dat al dicht bij Kerst. Vandaar dat ik deze week maar eens twee kerstkaarten heb gemaakt voor kerstkaarten donderdag bij 52 weeks to Christmas.


Ik ben met mijn postzegelstans van Waffle flowers aan de slag gegaan. Dessinpapier van Craftsensations gestanst en op een witte dubbele kaart, met de vouwrand aan de bovenkant, geplakt.


De stempelafdrukjes ingekleurd met twinmarkers van de Action. De pinguïns zijn van Copictopia. Na het inkleuren met de hand uitgeknipt en met 3d kit verhoogd opgeplakt. Hier en daar witte gelpen gebruikt en ook wat accentjes gemaakt met glitterlijm.



De andere afdrukjes dan de pinguïns zijn van StudioLight.

Hebben jullie ook een kerstkaart gemaakt die je deze week op het blog van 52 WTC (klik) wilt delen dan kun je die HIER (KLIK) plaatsen tot vanavond 23:55 uur.
Heb je een kerstkaart gemaakt voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas met de leuke sketch van Bep, dan kun je die HIER(KLIK) linken tot 21 juli 22:00 uur Ned.tijd

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda