Pages

donderdag 19 september 2024

Gnomes voor Kerst...

 Hallo lieve mensen, vandaag op mijn verjaardag is het ook weer "kerstkaarten-donderdag" in Blogland. Het is alweer week 38 en volgende week komen we alweer met een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas. Vandaar dat ik dacht: laat me nog een reminder maken voor de lopende challenge :"gnomes op je kerstkaart"....


Een slimline model, de stans is van Marianne Design evenals de plaatjes van de gnomes. Op de achtergrond een strookje dessinpapier uit het papierblok "Jolly Christmas".
De tekst van Crealies heb ik dubbel gestanst en die "zweeft" tussen de plaatjes (zoals je aan de schaduw kunt zien).
De kaart afgewerkt met goudkleurige sterretjes uit een oud stickervel, een kleine poinsettia en wat blaadjes met goudkleurige besjes.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.
Heb je zoals ik  een kerstkaart met één of meer gnomes gemaakt dan mag je die HIER (KLIK) op de challengepagina linken. Dat kan tot en met 22 september 23:55 uur.

Er ligt hier een megastapel post te wachten die ik zo ga openen. Ik heb mijn nieuwsgierigheid weten te bedwingen hihi. Tim is vandaag en vrijdag lekker vrij dus we gaan vast nog iets gezelligs doen. De visite komt pas na 15:00 uur en blijft allemaal eten dus ik weet niet of ik vandaag jullie kerstkaarten al kan komen bewonderen maar dat komt goed.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatjes-VK9605-Marianne Design,   *dessinpapier-Jolly Christmas-PB7065-Marianne Design,   *slimline stans-CR1537-Marianne Design,   *poinsettia-LR0142-Marianne Design,    *tekst-Crealies-CLTS102