Pages

zondag 7 juli 2024

The beach is calling...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn onderwater-tafereeltje. Met de kaart die ik als gast-designer voor juli bij Cheerful Sketches Challenge Blog gemaakt heb blijf ik nog even bij zee.....


Het plaatje en het dessinpapier zijn van Graphic 45 "the beach is calling". Van het plaatje heb ik een schudgedeelte gemaakt, met behulp van een kaartenzakje/foliezakje, er liggen héél véél zeesterretjes op het strand hihi.


Mijn badpak hangt te drogen aan het huisje. In de hoek een klustertje gemaakt met een surfplank, wat wier en een bundel touw. De halve cirkel van de sketch heb ik opengewerkt gelaten en ik heb er wat zandkleurige dots op geplakt.


Hier heb ik even geschud met de sterretjes. De borderrand aan de bovenkant heb ik gemaakt door het wier een aantal keer te stansen, in stukjes te knippen en op een strook karton te plakken. Vervolgens als border verwerkt.

Ik vind het een superleuke sketch (dat zullen jullie verderop in de maand nog wel zien) en heb met veel plezier aan deze gast-designer kaart gewerkt.

Ik link deze kaart bij : 4-season swap challenge blog (zwemmen en surfen zijn de sporten), en bij
Knutsels en Kadootjes want op vakantie neem ik altijd mijn zwempak mee.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaksteentjes-PL4501-MarianneDesign,  *cirkelstans-Nellie Snellen-MFD055,   *plant/koraal/wier-CR1406-Marianne Design,
*touw-CR1405-Marianne Design,   *distressinkt, sterretjes, foliezakje