dinsdag 29 september 2015

Druk..druk..druk..

Hehe, eindelijk weer even tijd om wat te bloggen op mijn blogje. Afgelopen week jarig geweest, donderdag t/m zondag naar de oudste dochter in Londen geweest, en vandaag is mijn mannetje jarig.
En dan gaat het wat rustiger worden...hoop ik ;p
Ik wilde graag nog naar mijn dochter omdat zij volgende week naar China vertrekt voor 5 weken. Drie weken in verband met haar werk en dan komt haar vriend en gaan ze nog twee weken backpacken door China :o Als ik al niet grijs was werd ik het wel...We zien ze pas weer rond 5 december..:(
Afgelopen weekend wel genoten....
Uitzicht vanuit haar appartement ...
Dit is in Cambridge, een studentenstadje wat heel gezellig is en lekker rustig aandoet i.v.m het drukke Londen. Hier heerlijke handgemaakte fudge gekocht...mmm
Dit is op een zogenaamde food-market. Allemaal kraampjes met een diversiteit aan eten uit alle landen. Je kan het zowel meenemen als meteen opeten....
Ik hap hier voor het eerst van mijn leven in een Falafel...lekkerr..
Vervolgens naar Portobello Road Market snuffelen tussen vintage spulletjes en nog meer eten...whaha...
Er was van alles te zien en ik kwam ogen en oren tekort...genieten dit...
Leuk hè...? Mooie kopjes en ander serviesgoed.....
Foto-toestellen in allerlei vormen en maten....en natuurlijk moesten we ook even op de foto bij..
de boekenwinkel uit de film "Notting Hill" met Julia Roberts en Hugh Grant, vanbinnen ziet het er ook zo uit als in de film...:)
We hebben genoten...ik zie nu pas wat er op die bus staat...niet verkeerd toch..whaah
Lieve groetjes Miranda


33 opmerkingen:

  1. Hoi Miranda wat heb jij een geweldige tijd gehad aan te foto's te zien :) Geweldig leuke foto's om te zien! Heerlijk gegeten, genoten van kraampjes en andere dingen en heerlijk bij jouw dochter geweest :) Spannend dat zij naar China gaat en dan ook nog zal backpacken! Ik begrijp heel goed dat je dat als moeder niet leuk vind! Hopelijk is het heeeeeel snel 5 december ;) Gefeliciteerd met jouw mannetje!!! Heel veel plezier vandaag :)
    Lieve groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's zo te zien heerlijk naar jullie zin gehad...gefeliciteerd nog en gefeliciteerd met je man....de rest zeg ik even niks over anders word je nog spier wit....geniet van het mooie weer!
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's! Een heerlijke tijd geweest zo te zien! Geniet nog lekker na en sterkte als je dochter straks naar China vertrekt voor een aantal weken! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tja meid je zal het even met deze foto s moeten doen, maar voor je het weet is het 5 december. Je hebt in ieder geval een paar heerlijke dagen in Londen met ze gehad en nog mooi weer ook. Voor jouw nog gefeliciteerd en voor je man een hele fijne zondag
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Al is het dan druk o m je heen, kan me voorstellen, dat je toch nog even wil knuffelen. groot gelijk hoor. De rest komt wel. Alvast een fijne verjaardag met elkaar. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's, Miranda. Fijn dat jullie de tijd genomen hebben om samen te zijn voor je dochter aan zo'n grote reis begint.
    En natuurlijk gefeliciteerd met je man!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi miranda
    wat ben je toch een bofkont om zoveel mooie dingen te kunnen zien:-)) en voor je dochter gaat er zeker een nieuwe wereld open in china, zelf ben ik er zo 10 jaar geleden geweest en denk er nog vaak aan terug want als ik de kans kreeg ging ik ook zo rondreis maken dus wens je dochter vele genietmomenten toe!!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto's! Wat hebben jullie genoten. Dat kun je zo wel zien. Ik kan me voorstellen dat je er grijze haren van krijgt. Alleen het woordje backpacken al....Maar dat gaat vast goedkomen hoor en voor je het weet is het 5 december. En dan krijg je een mooi Sinterklaaskadootje.
    Gefeliciteerd met je mannetje. Fijne dag gewenst!
    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OOH gaaaaaaf, allemaal plekjes (muv Cambridge) die ik nog niet heb gezien in die enige grote stad. Heb zo'n zin om er weer eens heen te gaan als ik je leuke foto's zie!! China, ja Miranda ik zeg maar niks. The world is their oyster en geen plekje waar ze tegenwoordig niet heen gaan, ook keigaaf maar bezorgde Mamma's denken daar een beetje anders over .....ssssssst hihi!!
    Je man heeft een stralende dag om jarig te zijn, proficiat!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke foto's en zo te zien mooi weer gehad.
    En de verjaardagen nog, soms is het wat te veel, maar ook
    weer ontzettend leuk !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een heerlijke ervaring rijker ben je weer.
    Super leuke foto's hebben jullie gemaakt
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige foto's - echt genieten zo te zien.
    Gefeliciteerd met je man en hij heeft het getroffen want het is een stralende dag vandaag.
    Sterkte voor de komende tijd, het komt vast helemaal goed en het is zo 5 december ;).
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi hoi Miranda,
    allereerst van harte met je man!
    Wat een leuke foto impressie laat je ons zien,
    ziet er gezellig uit en je hebt heerlijk genoten!
    Liefs van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk allemaal Miranda ten eerste gefeliciteerd met je verjaardag en met de verjaardag van je man! En wat heb ik gelachen om je berichtje zeg! Erg leuk om te lezen, vooral de laatste zin, LOL!

    Liefs,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldig leuke en mooie foto's. Wat hebben jullie genoten en ook zulk mooi weer gehad!! Super meis!!
    Enne.......das helemaal niet verkeerd die rode bus......Wahahahaha!!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Miranda,
    fijn dat je op bezoek ging bij je dochter in London, het is daar zó leuk om rond te struinen, Portobello Road is echt geweldig..
    en dan dat backpacken in China, gelukkig is ze weer op tijd terug voor Sinterklaas..
    Nog van harte gefeliciteerd met je man,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke uitstap naar Londen! Zo te lezen heb je er fijn van genoten! Kan je het je dochter dan kwalijk nemen dat ze er na haar job in China nog even op uittrekt Miranda? Een collega van me trok deze zomer met zijn gezin (zoon 13, dochter 12) door China, trein, taxi, enz en wat een verhalen! Nu natuurlijk niet makkelijk om kinderen los te laten maar in december wordt het genieten van hun reis-relaas!
    Veel goeie moed!
    lieve groetjes, Nancy


    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten in Londen, leuke foto's en heel herkenbaar hoor je bezorgdheid onze oudste ging fietsen in New York en de stad verkennen alleen met een vriendin pff was blij toen ze weer op schiphol stond.
    Gefeliciteerd met je man en nog een fijne avond gewenst.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuk verslag en de laatste foto is natuurlijk de mooiste, haha. Zo te lezen was het een geslaagd uitstapje. Poeh, ik snap dat het een hele stap is dat je dochter naar China gaat maar voor haar wel een enorme uitdaging.
    En natuurlijk zowel jij als je man nog van harte gefeliciteerd.
    Lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Miranda,gefeliciteerd met je mannetje.Aan de foto's te zien hebben jullie super genoten.Hoop dat de weken snel voorbij gaan en dat jullie dochter gauw weer bij jullie is.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ha Miranda,
    dat klinkt allemaal heel gezellig! Van harte met je man en superleuk dit verslag van jullie verblijf in London. Ja, ik denk wel eens, die uitdrukking van kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen, klopt wel. Als je morgen langs komt snap je wat ik bedoel...Kom maar even heerlijk bij hoor!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hope you enjoyed your time in the UK Miranda, I have only been to London once!.
    Good luck to your lucky Daughter on her travels.
    Lovely photos x
    Hugs Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Kleine meisjes worden groot he? Maar je hebt het geweldig gehad geloof ik zo te lezen. Groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Miranda. Wat ziet dat er allemaal goed uit. Heerlijk dat je zo genoten hebt. Veel sterkte verder met alles. De tijd zal vast wel weefsel gaan!. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Aan de hand van de foto's had je een heerlijke tijd. Ik herken je bezorgdheid wel. Volgend jaar ga ik met een vriendin op roadtrip en m'n moeder is daar ook niet zo gerust in.:)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Miranda, zo te zien heb je het heel gezellig gehad en je ogen goed de kost gegeven, gezellig hoor!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik voel zo met je mee, mijn jongste zit ook in Zweden! Skypen is heel fijn, maar ze om je heen te hebben nog fijner hè! In ieder geval heb je haar even in je armen kunnen sluiten en kunnen genieten! En zo heb je zelf ook een uitstapje gehad naar Londen! Ieder nadeel heeft zijn voordeel toch!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuke foto's! Kan me je zorgen rondom het China avontuur wel voorstellen hoor, dat zullen toch de meeste moeders doen. En... nog van harte met je man!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo Miranda,

    Wat een leuke gezellige foto's.Vooral de laatste foto ..Ik moet echt lachen wat je eronder schrijft .. Bij toeval een foto met hunk Rafael Nadal met zijn boxer short reclame voor Tommy Hilfiger.En jij was helemaal gefocust op de bus :).. Fijn dat je zo genoten hebt.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Miranda
    Wat een mooie foto's, zo heb ik nog een beter beeld bij je mooie verhalen van je weekend samen in Londen.
    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ooh wat heerlijk dat je een paar daagjes in Londen bent geweest. Hier kan je nog heel lang van nagenieten.
    Leuk dat je ons een paar kiekjes laat zien ;-)
    Loslaten is lastig en pijnlijk hè.... ik hoop dat dat bij mij nog heel lang op zich laat wachten!

    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Waaaah ik hebweer. Veel gemist en hier moet ik toch nog even op reageren als big fan van Engeland!
    Hoe was het jullie zijn zeker met het vliegtuig geweest...dat doen wij nooit en met de boot de korstste overvaart calais dover was deze vakantie ook niet raadzaam met al die illegalen.
    Wat heerlijk hebben jullie het gehad, leuk he die rommelmarkten!
    Gaaf de bookshop uit die mooie film!
    Ben helemaal jaloers!
    Leuke herinnering gemaakt en prachtige foto's!
    Groetjes Zmaia

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Miranda,
    Wat een leuke foto's en zo te zien ook prachtig weer. Fijn dat jullie zo genoten hebben!
    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen