zondag 28 september 2014

Emotionele rollercoaster.........

Hallo lieve mensen....wat boffen we toch met dit mooie nazomerweer vinden jullie niet? Vandaag was het afscheid gepland van mijn collegaatjes. Ik had iedereen uitgenodigd voor een hapje en een drankje en we hebben heerlijk de gehele middag buiten kunnen zitten. Voor mijn collegaatjes heb ik natuurlijk iets gemaakt om ze te bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.
Bij de A...n houten labeltjes gekocht waar met wit "welcome" op stond. Dit weg geschuurd en met een stempeltje "speciaal voor jou" er op gestempeld. Ook het blokje waar "geluksmoment" op staat is een stempeltje.
Uit dezelfde winkel een zilverkleurig hart eraan gehangen en met witte verfstift iets op de achterkant geschreven...
Een leuke voorraadpot gevuld met lekkers en daar weer de labels aan gehangen. Zo zag het eruit..

Deze week is zowiezo een emotionele rollercoaster voor mij...afscheid van mijn collega's,
morgen komt onze jongste dochter thuis na 5 maanden én wordt mijn mannetje 50 .... en dan aanstaande vrijdag vertrekt onze andere dochter voor 2,5 maand naar Nicaragua om daar vrijwilligerswerk te gaan doen....pfff...wat zal ik blij zijn als het eenmaal december is.....
Fijne avond, goed begin van de week en lief dat je even langs kwam...
Lieve groetjes Miranda

28 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige afscheidscadeautjes heb je gemaakt voor collega, fijn om zo weer een leuke periode af te sluiten...en wat een belevenissen allemaal ...een dochter terug....heerlijk om haar weer te in je armen te kunnen sluiten ...en dan de andere dochter die weer uit gaat vliegen voor een tijdje....pooeh poeh het is niet niks...
    En alvast gefeliciteerd met je "Abraham "mannetje..

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van al deze momenten Miranda, enne . . . morgen weet HIJ waar Abraham de mosterd haalt, hier op de buurt kregen wij als reactie "Welkom bij de CLUB" dus maak je borst maar nat . . . :-)
    Leuke cadeautjes heb je gemaakt, ziet er mooi en lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk ideetje, leuke cadeautjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen

  4. Hoi Miranda,

    Ik kan me voorstellen dat het moeilijk was...
    Maar je hebt er wel weer iets heel moois van gemaakt, toppie, en zo gezellig ☺

    Fijne avond ¤
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende cadeaus heb je voor je collega's gemaakt.Alvast Proficiat voor je man zijn 50 verjaardag.Fijn dat jullie dochter deze week weer thuis komt.En ja de ene komt thuis en de andere gaat.Het zijn wel reizigers die dochters van jullie.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk om je collegaatjes zo te bedanken,
    Wat fijn dat je dochter weer thuis komt, en gelukkig is het zo december.
    Gefeliciteerd alvast met je Man
    liefs Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je dat mooi gemaakt.
    Kan me voorstellen dat het moeilijk was.
    Alvast gefeliciteerd met je man en dat het maar snel december mag zijn.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat heb je leuke afscheids cadeautjes gemaakt..en heerlijk, morgen je dochter thuis..en dan gaat de andere weer weg, dat schiet ook niet op haha..en ondertussen lekker feest vieren met je Abraham,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave herinneringen heb je gemaakt. Superleuk. Ik kan me voorstellen dat je emotioneel wordt van al die bijzondere gebeurtenissen. Veel succes met alles! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk en persoonlijk cadeautje heb je gemaakt, zal best wel gezellig geweest zijn en ook wel vreemd dat het voorbij is. Ja er gebeurt veel bij jullie hoort ook bij de leeftijd haha. Geniet van alle mooie en bijzondere momenten! Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel erg mooi gemaakt, leuk om te geven en om te krijgen, zullen ze zeker apprecieren !
    veel succes met je 'reis' doorheen de vele belevenissen,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou....je hebt nog heel wat voor de boeg.
    Heel veel sterkte met de rollercaoster .....je komt er wel doorheen, voor je het weet is het december.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hier ben ik eindelijk weer Miranda, met het schaamrood op mijn wangen.....hihiih!! Wat een prachtige creaties heb je allemaal weer gemaakt en wat heb je je collega's verwend ;-)
    Hier zullen ze vast erg blij mee zijn geweest en wat fijn dat je de hele middag buiten hebt kunnen zitten. Wij ook zelfs tot 19.30 uur. Heerlijk hè?!
    Meid, ik leef met je mee en het zal voor jou goed zijn als het december is inderdaad, maar de tussenliggende maanden niet vergeten te leven en genieten hoor.....hihiihih!! Zie je snel!!
    Knuffel, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met je Abraham! En wat een werk heb je gemaakt van de cadeautjes voor je collega's. Heel mooi gedaan.
    Fijn dat de jongste weer thuiskomt, en voor je het weet is je andere dochter ook weer thuis.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige creaties heb je ervan gemaakt. Leuk hoor! Gefeliciteerd met je man.
    Kan me voorstellen, dat je hoopt dat het zo December is. Sterkte ermee.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een geweldig leuk afscheidskadootje voor je collega's. Ik kan me voorstellen dat je in een soort rollercoaster zit met alles. Voor je man alvast een hele fijne verjaardag toegewenst.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Goh, echt super gedaan dat afscheidscadeautje, het ziet er prachtig uit!! En ja, dat zijn best gebeurtenissen de komende tijd, kan me voorstellen dat dat impact heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lieve Miranda wat een boel emoties bij elkaar! Voor je collega's heb je werkelijk een geweldig afscheidscadeautje gemaakt, heel erg leuk bedacht én uitgevoerd. Wat heerlijk dat je dochter weer thuiskomt (zijn die 5 maanden nu alweer voorbij?...al zal het voor jou véél te lang hebben geduurd!). En dan je andere dochter die aan een nieuw avontuur begint...spannend! Maar voor haar ongetwijfeld een onvergetelijk ervaring.
    Alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je schatje! Ik wens je een hele fijne week en geniet gewoon van alle mooie momenten, dan komt het allemaal goed!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wat heb je dit leuk gemaakt heel mooi groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Och Miranda toch, alles tegelijk lijkt het wel!! Hebben de meisjes het bewust zo georganiseerd dat ze niet gelijktijdig weg waren?? Maar nu ben je zo blij dat de een terug komt en dan gaat de volgende nog veel verder weg..gelukkig ietsje minder lang maar toch??? Voor de dochters wel super allemaal, niet te geloven waar de jeugd tegenwoordig allemaal heen gaat en zo'n ervaring blijft je wel je hele leven bij en nog gratis Spaans spreken ook!!! Leuke kadootjes voor je collegaatjes en ben nu heeeeeeel benieuwd wat jouw Abrahammetje van je gaat krijgen. Vast van harte gefeliciteerd en een heel gezellige B-Day!!!

    xx Irene
    el leven bij. ik

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een prachtige afscheidscadeautjes Miranda!! wat een gebeurtenissen allemaal zeg, super natuurlijk dat je ene dochter terugkomt maar dan gaat de ander net weer vertrekken, kan me goed voorstellen dat je daar wat moeite mee hebt. Gefeliciteerd met je man trouwens, zou ik bijna vergeten zijn.
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je afscheidcadeautjes zijn wel erg leuk geworden hoor Miranda! Heel persoonlijk zo even op je eigen manier! En dat zul je altijd zien, val je van het ene in het andere. Maar ook weer leuke dingen om van te genieten Miranda, je zult je weg er vast weer in vinden!

    Liefs en een dikke knuffel
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Miranda
    Het was heel gezellig gisteren en die pot is zo leeg denk ik hihihi, heel erg bedankt.
    Dit jaar is zo weer voorbij meis en er staan nog heel veel leuke dingen op de planning voor dit jaar, geniet daar maar van.
    Sterkte deze week, ik denk aan je.
    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je hebt leuke afscheidskadootjes gefreubeld voor je collega's. Als het goed is, is je jongste weer thuis. Gefeliciteerd met je man.
    Pff..is de ene dochter weer in de buurt, gaat de andere weer weg. Sterkte!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Jemig meis, wat een veranderingen allemaal! Da's meestal zo hè, dat alles zo samenvalt? Je afscheidscadeautjes zien er prachtig uit, daar heb je heel wat mensen blij mee gemaakt! En wat een reislustige meisjes hebben jullie, kun je met de één knuffelen, moet je de andere weer missen... Geloof goed dat jij heeeeeeeeeel erg naar de kerstboom verlangt, maar geloof me maar, die staat er eerder dan je denkt en dan ligt iedereen weer heerlijk onderaan de voet van diezelfde kerstboom te genieten van elkaars gezelschap hoor! Liefs, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wat mooi gevonden en bewerkt die houten labeltjes leuke blog ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooie afscheidskadootjes heb je gemaakt Miranda die zullen wel in de smaak gevallen zijn. Wat knap van je dochter dat ze vrijwilligerswerk gaat doen zover weg.
    Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen