donderdag 15 mei 2014

Voor bijzondere mensen..../ For special people....

Hoi hoi lieve mensen, dank jullie wel alvast voor jullie felicitaties voor ons 25-jarig huwelijk. Lief van jullie. In Spanje heb ik helemaal NIETS gekocht om te knutselen, knap he? Ik probeer nog steeds wat te minderen met aanschaffen want ik blijf vinden dat ik eigenlijk al meer dan genoeg heb....maar er komen steeds zulke mooie mallen/papieren/etc. op de markt *kreun...* ;)  De verleiding ligt altijd op de loer..hihi..;p...herkenbaar????
Deze kaart had ik al gemaakt voor wij op vakantie gingen.....
A card made with paper from Graphic 45......
Het mooie papier is van Graphic 45, ik heb er 3 panelen van gesneden en de randjes beinkt met distress inkt. Het middelste "paneel" gemat op paars karton. Van datzelfde karton met de mooie ovalen stans van Joy een lijstje gesneden waar het ingekleurde afdrukje van het elfje op geplakt zit.
The little fairy is coloured with Derwent pencils.
Ze is ingekleurd met mijn Derwent potloden en ik heb een parelrandje rond het ovaaltje geplakt.
I glued a little pearlrope around the oval.
 Het hoekje is van CheeryLynn. Een strikje, wat bloemetjes, een hartjesbrad, takjes en een sentimentje op een ticketje maken het af.
A little bow, some flowers, a diecut corner and a sentiment on a ticket put the card together.
Have a nice evening and thanks for dropping by, greetings Miranda
Fijne avond allemaal, fijn dat je even langs kwam, lieve groetjes Miranda

37 opmerkingen:

  1. Wauw vind hem geweldig mooi. Superrrrr enne ook van mij gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Miranda,
    ik vind het razend knap dat je niets gekocht hebt! Juist als ik in het buitenland ben kan ik de verleiding niet weerstaan, omdat ik dan denk dat het uniek is wat ik dan koop. En dat ik dan iets kan laten zien dat nog niet iemand anders heeft laten zien op een kaart/creatie.
    Complimenten!
    Je kaartje is weer helemaal leuk. Geweldige mal vind ik het! Zo sierlijk!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi
    Je berichtje hieronder had ik even gemist
    Maar wat heerlijk om even met vakantie te zijn .
    en ook nog GEFELICITEERD .
    Je kaart is ook weer ontzettend mooi geworden .
    een hele hoop leuks erop .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Miranda,
    zie net je reactie binnen komen hihi...
    wat een schattige kaart heb je gemaakt en knap hoor dat je niks gekocht hebt! ik heb ook niks meer gekocht sinds Nijkerk...maar de verleiding is idd groot:0) mooie foto's in Malaga.alvast een fijne dag maadag en proficiat!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Miranda,
    wat een heel mooi kaartje met mooie kleurtjes
    heel mooi
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hi Miranda, congratulation on your wedding 25th anniversary..
    beautiful card, love this image and lovely colours.
    thanks for stopping by..
    hugs pam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schattige kaart Miranda, zo'n parelrandje en een schitterende mal maken het altijd extra mooi! In Rome had ik zo gehoopt een winkeltje/kraam met mooi kant te vinden maar heb helemaal niets gezien dus ik had me in Malaga vast niet kunnen beheersen!! Ik wet niet of je voor maandag nog iets laat zien maar zo niet, dikke proficiat en een heel gezellige dag de 19e!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart Miranda! En knap dat je niets gekocht hebt, ik herken het probleem van de verleiding van nieuw spul. Soms kan ik me inhouden, want waar laat ik alles, maar dat lukt lang niet altijd.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zie dat ik je vorige post gemist heb...wat leuk dat jullie in Malaga zijn geweest...nog proficiat met je huwelijks jubileum.

    Fijn, dat je met eigen ogen kunt zien waar je dochter terecht komt...ben je toch een stuk geruster.
    Mijn dochter ging drie jaar geleden in d'r eentje naar India...vrijwiligers werk doen, je wilt niet weten hoe ik in m'n rats gezeten heb...

    Mooie foto van jullie samen.
    Alvast een fijn Weekend.
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Miranda. Weer een hele leuke kaart met deze mal. Mooi dp . Leuk de blauwe kleur. Het afdrukje is erg mooi. Prachtig ingekleurd. Ja de verleiding is altijd erg groot. Er komen iedere keer weer zulke mooie mallen uit en dan zie jer weer prachtige kaarten mee. Met papier idem. Ik mag van mezelf eigenlijk niets meer kopen maar dan zie ik weer zo 'n leuk blokje. En dan neem ik het toch weer mee. Dus ik herken het heel goed. Groeten Trijntje


    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooitjes!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Wat een prachtige kaart weer, heel mooi papier hé van G45.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ook van mij nog de beste wensen met jullie 25 jarig jubileum! Nog heel veel mooie jaartjes samen toegewenst! Je kaartje ziet er ook weer helemaal top uit! Mooi het randje met de parels, ook het papier is zo mooi! Heel herkenbaar hoor, dat je toch steeds weer iets nieuws ziet en het toch eigenlijk wel heeeel graag wilt hebben, hihi! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Miranda
    Ik heb ook wat gemist geloof ik.
    Nog van harte met jullie 25 jarig huwelijk, wat heerlijk in Spanje, of ben je alweer terug?
    Je kaart is weer een toppertje hoor, prachtig gemaakt met schitterend papier.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Owwww....dat herken ik ook, maar de verleiding is altijd zo groot als je al die mooie mallen en papier zie. Maar heb ook tegen mezelf gezegd voorlopig is het genoeg..eerst opmaken!!! En dit blijft een schitterende mal en een super parelrandje er langs,
    super!!!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zoooo herkenbaar. Ik kan soms zo boos op mezelf worden, vind het soms echt uit de hand lopen en spreek mezelf toe om de wat oudere spullen ook te gebruiken en de stapels voorraad papier op te gaan maken. Maar ja, soms kan ik de verleiding niet weerstaan en dan zeg ik tegen mezelf dat elke hobby geld kost en tenslotte rook en drink ik niet hahaha. Ik klets wat af met mezelf hoor......lol. Je kaart is een prachtige, wat een mooie kleuren heb je gebruikt en de mallen zijn echt heel erg fijntjes ook, mooi geheel.Fijne avond, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo da's zeker knap van je dat je niks gekocht hebt in Spanje met al die verleidelijke winkels.
    Het is zeker waar dat we allemaal al genoeg hebben liggen en ik betrap mezelf er op dat ik ook vaak niet eens het duurdere papier gebruik terwijl ikk het wel prachtig vind als ik het bij anderen zie.
    Grote mallen heb ik niet zoveel maar de multi functionele die je meerdere keren anders kunt gebruiken zijn blijvend en kosten wel waard.
    Lekker pas jarig geweest dus ik heb nog wat uit te zoeken haha.
    Nu over je prachtige kaart, die mal is prachtig en het papier van graphicook...dat durf ik dus nooit op te gebruiken....sssst niet hardop zeggen maar ik maak vaak een kopie van stukjes er van en behoud het originele vel.
    De stempel is ook super ingekleurd met die leuke glitter er op!
    Een mooi geheel!
    Alvast een fijn weekend!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Miranda,
    echt helemaal niks gekocht in Spanje ?? hoe kan dat nou hihi..ik ben net als GerJanne, als je in het buitenland bent dan juist wat kopen..en als ik niet in het buitenland ben, dan maar op Ebay ook leuk ..haha..Je kaartje is prachtig, mooie mallen en papier..lief afdrukje, leuk met het parelrandje, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige kaart geworden, knap dat je niets hebt gekocht, want ja het is soms triest wat wij allemaal hebben, niet gebruiken, en nog meer willen hebben haha, ja dat is de verslaving,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een geweldig mooie kaart heb je weer gemaakt!
    enne....niets gekocht???? Knap hoor!! De verleiding is idd altijd zo groot, maar we hebben genoeg hobbyspullen,....eerst ons daar maar eens doorheen worstelen;)
    fijn weekend,
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heel mooi kaartje, snoezige stempel heb je gebruikt!
    Fijn weekend, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitternde kaart Miranda, en wat heb je de mooie digi prachtig ingekleurd. Mooi geheel.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ziet er geweldig uit wat kleur en uitwerking betreft en vind het knap dat je niet gezwicht bent om hobbyspullen te kopen, mij lukt dat nooit haha
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een snoeperdje Miranda! Enig, lief, schattig kaartje is dit! En? Kijken jullie al uit naar maandag? Dat gaan jullie ongetwijfeld heel gezellig vieren samen met elkaar (en misschien straks ook nog een heeeeeeel klein beetje met ons? ha ha ha!) Nee hoor meis, gekheid, heerlijk dat je kan zeggen dat je al zo lang samen bent, op naar de volgende 25 jaar! Knuf, Ira xox
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een super mooi kaartje, en erg mooie kleuren.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wow gaaf! Vind de kleuren zo mooi bij elkaar!!!
    Prachtige stempel en super ingekleurd. Ja heel herkenbaar, ik heb echt zat...maar kan het niet echt laten. Zeker niet als er weer prachtige mallen uit zijn.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een schitterende kaart Miranda, ik vind hem helemaal geweldig, een toppertje. Hoe erg weet niet meer of ik jullie al had gefeliciteerd maar anders nog maar een keer, nog van harte gefelicteerd met jullie 25-jarig huwelijk.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heel herkenbaar Miranda! Ik probeer ook steeds eerst wat op te maken maar er valt toch ook weer steeds wat in mijn mandje, hihi. Er is ook zoveel moois te koop! Maar je kaartje is weer prachtig geworden hoor! Fijn weekend, liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Echt knap dat je niets gekocht heb. Ik neem het me ook vaak voor maar zwicht toch ook geregeld...
    Een prachtige kaart. Mooi met het parelkoord langs het plaatje en de mal.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gave kaart in mooie kleuren!!
    Fijn weekend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtige kaart hoor. Knap van je dat je helemaal niets hebt gekocht.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mooie kaart heb je weer gemaakt
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Schaam, schaam, heb helemaal je leuke blogpost van Malaga gemist........daar ga ik zo even kijken. Schitterende kaart zeg en wat heb je mooi ingekleurd!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  34. wat heb je een mooie kaart gemaakt Miranda en zo leuk deze frame kleur, hij popt echt uit.
    super gedaan !!
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Miranda,
    wat een super mooi kaartje mooi ingekleurd en leuke mallen, heel mooi.
    Gr Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een prachtige kaart is dit , Miranda !!
    En ik snap helemaal wat je bedoelt met die verleidingen .... continue komen er nieuwe dingen op de markt. Ik probeer ook juist met alles wat ik al heb toch leuke dingen te maken. XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen