dinsdag 13 mei 2014

Proost in Malaga.......

Hallootjes lieve allemaal.....daar ben ik weer eens. Ik moet even iets bekennen...de afgelopen week was ik inderdaad bezig met het afscheid nemen van onze jongste dochter die 5 maanden stage gaat lopen in Malaga. Maaaar dat deden mijn man en ik IN Malaga....Aanstaande maandag zijn wij namelijk 25 jaar getrouwd en we hebben de gelegenheid aangegrepen om meteen samen van een week vakantie te genieten. Op deze manier kon Dainy wat extra bagage meenemen en nog eventueel wat op ons terugvallen en wij konden met eigen ogen zien waar ze de komende maanden stage loopt, verblijft, etc.. Al blijft het even slikken (voor moeders) ze zal het daar prima naar haar zin hebben. Wat een heerlijke plaats om langere tijd te verblijven.
Wij hebben genoten van elkaars gezelschap, de leuke winkeltjes, het mooie park, strand en zee en het heerlijke eten..yummie.
Op deze bomen was ik helemaal verliefd, zo'n mooie kleur paars en natuurlijk de Bougeainville, práchtig. Er vlogen parkieten/papegaaien gewoon los rond, zo apart.....
Ik ben wel een beetje jaloers hoor dat Dainy hier 5 maanden door mag brengen, en helemaal toen ik erachter kwam dat om het hoekje van ons appartement een heus scrapwinkeltje zat.....whahaha
verderop in het straatje zat een winkel met de mooiste kantjes, bandjes, knoopjes, en andere handwerkmaterialen,
en als ik linksaf sloeg kwam ik bij een hele grote teken- en schilderwinkel waar je ook houten en keramieken spulletjes kon kopen om te beschilderen. Ik zei tegen mijn man( die ons appartementje gereserveerd had) : "goed gedaan menneke....whaaaaa...." ;)
Natuurlijk geproost op een leuke en goede werkstage van Dainy én op nog vele goede en gezonde jaren samen.
Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte en nu ga ik weer op mijn gemakkie bij jullie rondneuzen want ik zal best wat "gemist" hebben....
Het was trouwens heerlijk om jullie reacties te lezen op mijn stempel werkstuk, dank jullie wel. Tot blogs,
lieve groetjes Miranda

30 opmerkingen:

  1. Heerlijk voor jullie dat jullie samen IN Malaga afscheid van haar hebben kunnen nemen. Je weet nu ook waar ze is, en dan word het een klein beetje makkelijker om haar daar achter te laten. Al blijft het natuurlijk toch wel moeilijk. Ik zou zo zeggen , ga de komende 5 maanden maar lekker veel knutselen dan vlieget de tijd. En natuuuurlijk alvast van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Miranda,
    Heerlijk zeg dat jullie zo hebben kunnen afscheid nemen hebben zo kan je haar met een geruster hart achterlaten en weet je nu hoe alles daar een beetje in elkaar zit
    veel knutselen zo gaat de tijd snel
    ook van harte gefeliciteerd met jullie 25 ste jubileum
    fijne avond
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te zien hebben jullie genoten, watis het daar prachtig, die natuur!
    Je dochter boft maar met zo'n stageplek!
    Gelukkig is er tegenwoordig van alles om met elkaar in contact te blijven. De dochter van mijn vriendin is zelfs een blog gestart over haar belevenissen tijdens haar stage.
    Heerlijk om zo te genieten van elkaar en proficiat!
    Ik ben heel benieuwd of je ook nog wat gekocht hebt in die leuke winkeltjes zo verleidelijk haha.
    Fijne week
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Miranda. Wat gezellig Málaga. Mooi die bloemen!. Gefeliciteerd met je 25 jarige huwelijk. Fijn om even te zien waar je dochter haar stage gaat doen. Leuk foto ' 's heb je geplaatst,. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Miranda,
    wat een origineel idee zeg om deze gelegenheid te gebruiken voor je 25 jarig huwelijk. Voor Dainy ook super op deze manier! En een heus scrapwinkeltje....wauw zeg...
    Nog wat kunnen scoren?
    Sterkte met een leeg plekje in huis! Maar wel fijn dat je gezien hebt waar ze is, dat geeft wel wat rust denk ik?!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je dit goed gedaan Miranda om mee te reizen met jullie dochter, dat geeft als Moeder rust om te zien waar ze uithangt, hihi. Dat hebben jullie supers gedaan! En nog van harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk! En Owwww wat een leuke winkeltjes....daar gaan we vast mooie dingen van zien! Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi Miranda
    wat heerlijk zeg , om even uit te waaien op Malaga.
    een leuke foto van jou en je man en nog gefeliciteerd met je 25e jarig huwelijk.
    heerlijk om te struinen tussen die winkeltjes en een gezellig post om te lezen.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Wat fijn dat jullie deze reis gecombineerd hebben. Zo kun je ook fijn zien waar jullie dochter deze maanden verblijft.....

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Proficiat met jullie 25 jarig huwelijk, en wat een mooie manier om zo afscheid te nemen van jullie dochter voor 5 maanden.
    Ik weet zeker dat ze het heerlijk gaat krijgen, en voordat je het weet is ze weer thuis.
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk.
    Wat leuk dat jullie in Malaga afscheid nemen en super dat je daar leuke winkeltjes hebt ontdekt haha.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooooh, WAT HEEEEEEERLIJK!!
    Het lijkt mij idd erg fijn om te weten en zelf te zien waar je dochter verblijft. Als jullie dan contact hebben zie je het weer voor je, als ze verteld dat ze bv op het strand is geweest.
    Goed idee enne.......voor je moederhart zeker goed ;-)
    Sterkte de komende maanden, maar ik weet zeker, nu je gezien hebt hoe ze daar gaat wonen zal het makkelijker zijn.
    Liefs, Daphne.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Miranda,

    Wauuuuw zeg heerlijk ! Een fijn gevoel nu voor jou dat je weet waar je dochter verblijft ! Het zal toch een kleine geruststelling zijn.
    Wat een leuke winkeltjes heb je daar ontdekt !
    Gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk !
    Veel knutselplezier nu en ik ben weer benieuwd wat voor moois ik weer te zien ga krijgen van jou ...
    Vele groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. jeetje ben super jaloers op al die hobbyspullen misschien ook nog goedkoper,haha maar geniet lekker van deze bijzondere reis en geniet nog lekker van dochterlief!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ziet dat er geweldig uit! Heerlijk zeg! En al die hobbyspullen zo om de hoek....WAUW! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. gefeliciteerd met je 25 jarig huwlijk wat fijn dat je zo genoten hebt groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk en wat een fijne manier om dit zo te kunnen vieren,
    Het is altijd fijn om te weten hoe de omgeving en verblijfplaats er uit ziet en dit ziet er geweldig uit.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Miranda
    Fijn dat jullie nog zo hebben kunnen genieten in Malaga samen met Dainy, dat maakt het ietsje makkelijker want nu heb je er een beeld bij als ze het ergens over heeft. Enne ik zorg wel voor wat afleiding hoor, leuk om je zaterdag twee keer te zien:-)) hihihi.
    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd en prachtige foto's van een super omgeving....je weet nu in ieder geval waar jullie meisje uithangt...
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Miranda,
    Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag, wat een goed idee om ook naar Malaga te gaan en daar een weekje vakantie te vieren..weet je meteen waar Dainy nu is..wat leuk om al die hobby/crea winkeltjes in de buurt te hebben ..prachtige foto's van de natuur..
    'Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zoo leuk en ook al mis je Dainy, geeft ook rust nu jullie weten hoe ze er bij zit. Een heerlijke plek en super dat jullie direct 25-jaar samen daar hebben gevierd. Gaaf al die leuke winkeltjes om de hoek, diverse redenen om nog een keer terug te gaan Miranda!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heerlijk dat dat kon! Dat jullie genoten hebben zie je ook wel aan de foto's! En wie weet kom je er gedurende die zes maanden nog een keertje, zomervakantie of zo? Hoop dat dochterlief het heerlijk heeft daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Miranda,wat leuk dat jullie mee zijn gevlogen naar Malaga.Prachtige natuur wat ik op de foto;s zie.Dat word voor jullie dochter zeker genieten daar die 5 maanden.Jullie nog gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw, wat superleuk dat jullie mee zijn geweest om je dochter weg te brengen. Zij zal er ook zeker van genoten hebben. Voor moeders is het toch fijn om te weten hoe ze er zit. Nu je het met je eigen ogen gezien hebt, is het wss beter te verdragen voor je. Al blijft het een lange tijd....
    Heerlijk een scrapwinkeltje om de hoek ;-) Je zult er vast veel leuks gekocht hebben.
    Gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk en nog vele fijne jaren samen gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk, mooie foto's heb je gemaakt, fijn voor je om te weten waar je dochter 5 maanden verblijft.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Gefeliciteerd met jullie 25 jaar huwelijk, wat een prachtige reis hebben jullie achter de rug. fijn om te weten waar je dochter verblijft ;-)

    mooi foto's hoor

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou wat superleuk Miranda! Wat ziet het er daar prachtig uit! Maar ik zou het ook gedaan hebben hoor...even kijken waar je kroost terecht komt, hihi. Van harte gefeiciteerd met jullie 25 jaar huweljjk! n och, voor je het weet zijn die 5 maanden om en is je dochter weer heerlijk thuis en een hele ervaring rijker!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Gefeliciteerd nog met jullie huwelijksjubileum en wat ontzettend leuk om al die foto's te bekijken. Zo fijn om te zien waar je dochter terecht komt, dat neemt al een stuk ongerustheid weg toch? Het is er prachtig, ze zal die 5 maanden met plezier doorbrengen daar!
    fijne dag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heerlijk heerlijk om zo samen de dagen in het mooie Málaga door te brengen! Is toch een erg relaxed sfeertje daar hè? Knap van je dat je de scrap-verleiding hebt weten te weerstaan, maar dat ging je zo te zien iets minder makkelijk af met het wijntje ;-) (die Spaanse rode zijn toch té lekker!) Als je dochter straks terug komt, spreekt ze vloeiend Spaans! Super! En jullie zullen misschien best nog wel eens tussendoor terug gaan daarheen? Lieve groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een geweldige en gezellige foto's Miranda. Kan goed zien dat je enorm genoten hebt, je straalt helemaal!!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Allereerst wil ik jullie nog feliciteren met jullie 25-jarig huwelijk !! Tegenwoordig toch een hele prestatie .... En wat heerlijk zo in Spanje. En dan ook nog een scrap-winkeltje op de hoek .... XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen