vrijdag 20 september 2013

Een lach, een traan en een big smile ;)

Goedenavond lieve mensen, allereerst bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige twee (voor mij toch wel) speciale posten. Vandaag ben ik nog aan het nagenieten van een Mixed Media workshop bij Nicole van Scrapcards Addiction. Het was erg leerzaam én gezellig én ik ging met iets moois naar huis,
en hier geldt zeker je moet het eigenlijk in het echt zien. In het echt zie je duidelijk de materiaal verschillen,hoogte en diepte. Het was heerlijk om hier aan te werken en het was een workshop met een lach en een traan.
Van alles zit er op,Lucky z'n oude riempje,kunststof kluifjes,pootjes,moertjes,schroefjes,etc,etc en in het glazen flesje een persoonlijk stukje.Thuis waren de reacties ontzettend enthousiast,ik ga hier zeker vaker mee aan de slag. Ga maar eens op het blog van Nicole kijken dan kun je meteen zien wat de rest van ons,waaronder Danoesja heeft gemaakt.

Verder heb ik woensdag en donderdag genoten van dit boek,een geweldig mooie roman in de sfeer van de film "les intouchables",ook dit boek lees je met een lach en een traan.
Het is zo'n boek waar je in wilt blijven lezen en dat je het erg vindt dat het boek uit is,gewéldige aanrader.
En,last but not least,heb ik genoten van mijn verjaardag gisteren. We zouden het niet vieren omdat we de badkamer aan het uitbreken zijn en alles onder een dikke laag stof zit maar ik heb post gehad,mail,sms-jes,cadeautjes in de brievenbus en op de workshop, ik voelde me súperjarig,haha, ga het ieder jaar zo doen ;p!!  Dank je wel Ans voor je mooie kaart, CorryGerJanneIrene bedankt voor de mooie kaarten en natuurlijk Mary, bedankt voor je mooie kaart en de mooie cadeautjes die je erbij gestopt had, ik ga er snel iets mee maken. Wat ontzettend lief en attent allemaal,ze staan hier allemaal te pronk op het dressoir en zoals ze in de reclame zeggen;"met een kaartje voel je je pas écht jarig".....,lieve groetjes en een heel fijn weekend, Miranda xxx

36 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig zeg en wat een aandenken zo.
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag.
    Je schilderij is prachtig geworden, wat een mooi idee alle dingen van Lucky zo te verwerken zeg, geniet er veel van!!
    Fijn weekend, groetjes Janny.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Miranda,
    Ik zag je mixed media ook op FB bij Nicole en ik dacht al,dat is echt een hele dankbare herinnering aan je hondje,mooi om op te hangen en er vaak naar te kijken..
    Leuk dat je verwend bent met mooie kaarten..wens je nog veel succes met de verbouwing, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige herinnering aan je hond, vind het echt schitterend!
    En nog gefeliciteerd met je verjaardag! Succes nog met de verbouwing!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend gedaan en een heel mooie herinnering aan je hondje! Ook je herfstkaartjes zijn prachtig!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je dat schitterend gemaakt bij de workshop bij Nicole, echt super Miranda. En geweldig dat je zo verwend bent met je verjaardag, dat geeft toch het net iets extra's, toppie voor je meis.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, fijn dat je zo verwend bent. En wat een prachtig aandenken van Lucky heb je gemaakt, schitterende details allemaal. Ook je herfstkaart is prachtig, en staat terecht in de spotlight!
    Fijn weekend,
    Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Allereest nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt een superdag gehad lees ik. En wat een schitterende herinnerng heb je gemaakt. Super Groeten Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog van harte gefeliciteerd meis en natuurlijk nog heeeel veel jaartjes erbij. Dan ga ik maar eens zeggen hoe jaloers ik ben dat jullie bij Nicole zoiets schitterends hebben gemaakt....jeetje wat een geweldige herinnering......heel dierbaar! Jullie hebben allemaal ontzettend mooie werkjes gemaakt......fantastisch!
    Fijn weekend en liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijn jaar toegewenst. Je hebt een schitterende creatie gemaakt bij Nicole...inderdaad heel dierbaar!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. schitterende mixed media Miranda! een mooie herinnering aan Lucky:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Had het al bij Nicole gezioen maar nu ik lees wat er allemaal aan dierbare herinneringen aan je Bolletje op zitten, die traan begrijp ik wel Miranda......wat een prachtige canvas!!
    Fijn weekend en sterkte met het "bouwgruis"!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk is het werken met mixed media hè? Ik mag het ook graag doen! Je aandenken aan Lucky is werkelijk prachtig en heel waardevol omdat je er dingetjes van je hondje op verwerkt hebt.
    Mijn felicitaties nog, wat leuk dat je zo verwend werd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie herinnering aan je lieve hondje heb je gemaakt, prachtig! En dat je dan ook nog zo onverwacht een heerlijke verjaardag hebt, geweldig toch, geniet nog maar even na... Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig gemaakt, mooi om zo herinneringen te verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog van harte gefeliciteerd! Fijn dat je toch een jarig gevoel had! Wat een mooie herinnering zeg. Prachtig!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige herinnering heb je gemaakt, wat super gaaf zo'n workshop het is een schitterende creatie, met alle laagjes en dieptes...complimenten! En fijn dat er zo aan je is gedacht met je verjaardag, gezellig hoor!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd nog toch nog een beetje feest,
    Je lo is echt super geworden en zeker een gave herinnering .De foto van Lucky is ook heel mooi.Heb je heel kap gedaan want is ook best moeilijk.
    Lieve groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Erg mooi zeg! Zoveel mooie details.
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  20. jaa ik had deze al voorbij zien komen op face, ik vind het geweldig wat mooi zeg, kan je echt trots op zijn xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Miranda.
    Je hebt een prachtig aandenken gemaakt zo. Dat vind vast een heel mooi plaatsje in jullie huis.

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Miranda
    allereerst nog van harte proficiat, wat fijn dat je een heerlijke dag hebt gehad en goed verwend bent.
    Dan je creatie......WOW, wat is dit schitterend gemaakt, zo lief die foto van je dierbare hondje, een fijne herinnering om met plezier naar te kijken telkens. Erg mooi gemaakt.
    Succes met de verbouwing,
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. He wat leuk dat je even langs kwam op mijn blog ik kom je ook regelmatig tegen op de woonblogs realiseer ik me nu net ;) ook zo'n leuke hobby hè.

    Lieve groet Wilga

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ook al zo'n schitterende canvas!
    Ik zag er bij Danoesja ook al eentje wat zullen jullie inderdaad genoten hebben van deze workshop!
    Nog heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
    Enne daarom is jouw blog dus zo leuk....mooi lijkt me dat boek om te lezen, hij staat al op m'n lijstje dank voor de tip!
    Geniet van een fijne zondag!
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ha Miranda,
    het was erg leuk je te verrassen. Volgens mij zag ik het op het Bestiesblog dat je de 19e jarig zou worden.
    Je canvas is heel erg gaf zeg! ik kan me indenken dat het met een lach en een traan is. Mooi foto van Bolletje Lucky en wat mooi ook de toepasselijek details!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Prachtig Miranda en inderdaad een hele mooie herinnering aan je hondje.
    Gr Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Van harte proficiat met je verjaardag meis! Heerlijk om te horen dat je het zo gezellig hebt gehad en goed bent verwend! Echt genoten dus! Vind je canvas helemaal geweldig, zo prachtig uitgewerkt! En bedankt voor de tip van dit boek, ik probeer altijd zoveel mogelijk nieuwe boeken bij te houden, maar had hier nog niet van gehoord. Was destijds helemaal weg van "Intouchables", dus dan heeft zo'n boek al meteen mijn aandacht! Geniet van je zondag, liefs, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtige canvas!! Weet zeker dat deze canvas een mooie plek in je huisje gaat krijgen! Zoals lucky in je hart!
    Fijne zondag avond, liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een prachtig aandenken heb je gemaakt van Lucky. Heel bijzonder!
    Fijne week!
    groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Miranda, ik wil je eventjes persoonlijk bedankt voor het prachtige verjaardagskaartje die ik mocht ontvangen van jouw persoontje, super bedankt en hij hangt hier te pronken op mijn deur.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hee Miranda, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent een paar daagjes na mij jarig, wat leuk. (Nog bedankt voor je felicitatie!) Fijn dat er zo aan je is gedacht. Wat is je canvas geweldig geworden zeg....mijn complimenten! Heel erg mooi en uniek, een mooie herinnering...prachtig. En wat leuk dat je blog in het zonnetje stond! Succes met de badkamer!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hee Miranda, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent een paar daagjes na mij jarig, wat leuk. (Nog bedankt voor je felicitatie!) Fijn dat er zo aan je is gedacht. Wat is je canvas geweldig geworden zeg....mijn complimenten! Heel erg mooi en uniek, een mooie herinnering...prachtig. En wat leuk dat je blog in het zonnetje stond! Succes met de badkamer!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een prachtige layout heb je gemaakt! Een mooie herinnering en dus heel veel waard. Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hai Miranda, ik lees dat je vorige week jarig bent geweest...beetje laat maar toch hierbij nog even mijn felicitaties! Hoop dat je een gezellige dag hebt gehad maar zo te lezen had je een echt jarig zijn gevoel! hihi!
    Wat is je LO mooi geworden zeg, heel ontroerend, deze zal zeker een heel mooi plekje bij jullie aan de muur gaan krijgen, super zoals je al die persoonlijke spulletjes erin hebt weten te verwerken, een kostbaar iets...liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hmmmm, beetje laat maar hier ben ik dan eindelijk hihih!! Tja je weet wat ik van je canvas vindt, meid!! Helemaal super en het boek houd ik in gedachten voor de zomer....volgend jaar! Succes met de verbouwing en je uiltjeslabels zijn super schattig!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen