dinsdag 7 augustus 2012

geweldig

Hoi hoi allemaal,ik zie ook weer wat nieuwe gezichten verschenen,gezellig!Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?De laatste dagen zijn een beetje hectisch in ons huisje,de dochters zijn allebei op vakantie geweest(lekker veel was me teruggebracht) en manlief heeft het knutselvirus te pakken.Hij heeft een pergola in de tuin geplaatst over de gehele lengte om groen tegenaan te laten groeien.En we waren al een tijdje onze meubels aan het opknappen met als gevolg dat ik nu al twee weken een oude tuintafel binnen heb staan omdat hij met de onze bezig is!!Errug gezellig....Maaar het wordt wel mooi!Ik zal ons dressoir eens laten zien,
dit was eerst gewoon grenen met grenen houten knopjes op de lades,nu is hij wit met een donker blad.

Ik heb hem nu 20 jaar en ben er weer helemaal verliefd op(op het dressoir hé !) )En zo gaat hij alle houten meubeltjes doen,onderstel wit en blad donker.Mijn mannetje vond het nl niet leuk dat we zoveel verschillende houtkleuren hadden,het moest meer één geheel worden,o.k.dus laat ik 'm lekker zijn gang gaan.Verder is onze jongste voor haar rijbewijs geslaagd dus dat verdient een kaartje,
 Deze had ik al een tijdje liggen en hij kwam nu goed van pas!Ik had op wit cardstock outline stickerbloemen van Starform geplakt.Met glimmerchalk,banana pudding,gespoten,stickers verwijderd en door de ribbelmaker gehaald.Vlinders gestanst ,eentje wat kleiner geknipt,met glimmer bespoten en op een uitgesneden banner geplakt,stempeltje erop en klaar is Miranda.Groetjes en tot blogs(ga nu lekker bij jullie neuzen,hihi,aan de tuintafel....binnen...)
*Glimmermist/chalk,banana pudding,mint chocolate,pink bubblegum,
*vlinders Marianne Design

26 opmerkingen:

  1. Wauw schitterend zeg hoe dat dressoir is geworden, ik hou van die stijl, super Miranda. En gefeliciteerd voor je dochter met het behalen van haar rijbewijs, super. En het kaartje voor haar is ook weer prachtig. Veel plezier nog aan de tuintafel hahaha.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een enig verhaal en laat ik nu toch denken dat je weer heelmaal verliefd op je hardwerkende mannetje was LOL!!!!! Ziet er puik uit dat dressoir, lijkt wel spiksplinternieuw gekocht dus je mannetje kan er wat van! Leuke kaart voor dochterlief Miranda.......lukt dus prima allemaal aan die tuintafel!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O,wauw je dressoir is zo echt prachtig ,wel een hoop werk denk ,

    Je kaartje voor je dochter is ook mooi zo met de vlinder erop.

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is echt mooi geworden Miranda...je mannetje heeft z'n best gedaan. Gefeliciteerd met je dochter haar rijbewijs. Mijn dochter is ook pas geslaagd en dat is zo'n opluchting.

    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjee zeg wat een mooi dressoir heb je! Zo handig zo'n man om je heen en het scheelt handen vol geld; kan je het lekker aan wat anders uitgeven ;P En je dochter haar rijbewijs... time fly's! Mooi kaartje heb je gemaakt helemaal in de style van een jong volwassenen! Bedankt voor je lieve reacties op mijn blog; ik zal ook wat vaker aan komen waaien :D Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Miranda,
    Wat is je dressoir mooi geworden,prachtig dat wit met zwart... en geweldig ..je dochter is geslaagd voor haar rijbewijs en dan ook nog zo'n mooie kaart..toppie.
    groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi miranda
    nou je moet extra trots zijn om je mannetje want het ziet er prachtig uit en zo zonder kapitalen uit te geven krijg je wel een prachtig nieuwe inrichting:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een prachtig dressoir zeg.
    En wat maak jij ook leuke kaartjes.
    Bedankt voor je berichtje op mijn blog.

    Groetjes je naamgenootje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is je dressoir mooi geworden! Geweldig zeg! Als straks alles gedaan is heb je weer als nieuwe meubeltjes! Succes nog even aan de tuintafel binnen!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kaartje is leuk geworden, super maar je mannetje verdient óók een heel groot compliment hoor, wauwwwwwwww wat is dat mooi geworden. Ik heb ook nog van die grenen kasten en denk dat ik mijn mannetje nu toch ook maar eens lief aan ga kijken......met deze foto van jouw dressoir in mijn hand.
    Lieve groetjes, Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kom maar op met de kwast ziet er super uit en een gaaf kaartje ook.
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Proficiat met het rijbewijs van je dochter, goed hoor! Je kaartje is prachtig geworden. En wat fijn, zo'n handige man, het ziet er top uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met je dochter.
    Wat ziet dat dressoir er mooi uit zeg. Heel anders.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk hè, om meubels weer een nieuw leven te geven zo! Vind jullie dressoir zo super geworden! proficiat met het rijbewijs van je dochter, gave kaart! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als je had gezegd dat je een nieuw dressoir gekocht had, had ik je helemaal gelooft. Dat ziet er uit als nieuw hoor. Wat mooi! Feliciteer je dochter maar van me hoor, leuke kaart heb je voor haargemaakt.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat leuk Miranda, heb je alles weer lekker ïn een "nieuw" jasje, ja als het nog goed, waarom niet, ik houd daar ook wel van hoor en het kaartje voor je dochter is ook erg leuk en lief, groetjes, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow, je dressoir is inderdaad geweldig!! Wij hebben die van ons ook allemaal wit gemaakt. Ben er ook erg blij mee maar ze zijn niet zo chique als die van jou hoor! Super mooi!! Een gezellige avond, Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat is je dressoir mooi geworden Miranda, leuk zo'n handige man hé, ik heb er ook zo eentje ;)
    Gefeliciteerd met je dochter voor het behalen van haar rijbewijs. Heel leuk kaartje heb je gemaakt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Super, je dressoir! Laat je man zijn gang maar gaan, zou ik zo zeggen! Proficiat aan je dochter met het behalen van haar rijbewijs en zeker dat dit een kaartje verdient!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jij boft maar met zo'n handige man. Je dessoir ziet er echt geweldig uit. Daar zitten wel heel wat schilderuurtjes in maar het resultaat is echt super. Je kaart ziet er ook mooi uit. Gefeliciteerd nog.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ha Miranda,

    jij hebt een heel handige man zeg! Prachtig dressoir is het geworden!
    En je kaart is ook erg leuk. Lekker vrolijk. Ik heb meteen een vraag: die glimmermist. Ik heb een flesje gewonnen en een keer even op een kladpapiertje uitgeprobeerd. Het is een beetje geel van kleur. Hoe kan ik het het ebste gebruiken? En als je ehty over een ingekleurde afbeelding spuit, verandert de kleur dan? Ik durf het egwoon niet uit te proberen, zonde als het mislukt.... Hopelijk kun jij me wat vertellen.

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jee zo zie je maar wat een verfkwast en handige man kan doen , ziet er prachtig uit !!
    Super voor je dochter met het begalen van haar rijbewijs , mooi kaartje hoor !

    Groetjes Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Miranda,
    Leuk dat je er weer even was en ja..Connor is zo'n lieve hond..hij begint nu wel echt oud te worden hoor.. en mij koopjes van kant en stickles, ik ben daar dan zó blij mee.. haha..

    groetjes Ans, gaat het goed met alle schilderwerk ??

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je dressoir ziet er geweldig uit, fijn zo'n handige man. Gefeliciteerd met je dochter, je kaart voor haar is super mooi geworden.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat heb je het gezellig gemaakt thuis!! Heel erg leuk. Ik wil je eventjes bedanken dat je altijd een berichtje op mijn blog achterlaat. Zie nu per toeval dat je sinds kort ook blogger bent hihi. Leuk he. Je maakt leuke creaties.
    Lieve scrapgroet en sterkte met het warme weer.
    Angelique

    BeantwoordenVerwijderen